Anne Hathaway 37 yaşına girdi!

Birbirinden farklı projelerde yer alan Hollywood oyuncusu Anne Hathaway, 37 yaşına girdi. İşte, Ünlü Hollywood oyuncusuna özel haberl içeriği...

Anne Jacqueline Hathaway Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. Brooklyn, New York'ta dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine annesi sayesinde adım attı. Kendi gibi oyuncu olan eşi Adam Shulman ile 2012 yılında dünyaevine girdi.

Adam Shulman  Anne Hathaway

Adam Shulman Anne Hathaway

İlk çocuğu Jonathan Rosebanks Shulman 2016 yılında dünyaya getiren Hathaway, ikinci çocuğa da hamile kaldığını sosyal medya hesabından paylaştığı poz ile duyurdu.

 jonathan rosebanks shulman

jonathan rosebanks shulman

Yaptığı işlerle gündeme gelen oyuncu Anne Hathaway, son zamanlarda ikinci kez hamile olması haberiyle gündemde yerini almıştı.

Anne Hathaway ikinci kez hamile

Anne Hathaway ikinci kez hamile

12 Kasım 1982 doğumlu olan güzel oyuncu Hathaway, bugün 37. yaşını kutluyor.

Anne Hathaway 37. yaşında

Anne Hathaway 37. yaşında

DİĞER HABERLERİ;

Bir çok başarılı filmlere imza atan oyuncu hayatına ilişkin sorulara yanıt verdi. Türk Hava Yolları’nın çıkardığı Skylife dergisine konuk olan Hathaway, kişisel bir çok açıklamada bulundu.

 Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Hathaway, "Basit bir insanım. Eşim ve oğlumla birlikteyken nerede olursak olalım çok mutluyum. İlişkimizde işe gitmek için evden ayrılan kişiyim, eşim de ayrılıyor ama ben daha fazla yapıyorum..."

Anne Hathaway

Anne Hathaway

"Bu yüzden birlikte olduğumuz anların kıymetini biliyorum. Ama kesin bir yer vermek gerekirse, mutfakta olup herkes için yemek yapmayı seviyorum. Orada huzur buluyorum. Oğluma bir kazak verdiğimde onu alması, bir ihtiyacını öngörerek karşılamak ve bunu fark etmesini sağlamak iyi hissettiriyor. Hayattaki o basit anlar beni en çok mutlu eden şeyler" şeklinde konuştu.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Shakira depresyon günlerini anlattı: Sesimi kaybettim!

İLİŞKİLİ HABER

Shakira depresyon günlerini anlattı: Sesimi kaybettim!

BİR YORUM YAPIN 0