Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian 2024'te ABD başkan adayı olacak!

Ünlü rapçi Kanye West'ten sonra Amerika başkanlığına adaylığını koyan bir diğer isim ise Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian oldu.

Ünlü rap yıldızı Kanye West'in ardından, Florida doğumlu sosyal medya fenomeni Florida doğumlu 38 yaşındaki Dan Bilzerian, başkanlığa adaylığını koydu. Bilzerian, Kanye West'e ideal bir rakip olduğunu ileri sürdü.

Dan Bilzerian

Dan Bilzerian

Bilzerian, sosyal medya hesabından Donald Trump ile çekilen bir fotoğrafını paylaşarak,  “Zayıflatılmış bir siyasi doğruluk çağında, filtrelenmemiş kalan insanlara saygı göstermek zorundasınız” yorumunu düşmüştü.

KANYE WEST DE BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI KOYDU!

2024 Amerika başkanlık seçimleri için adaylığını açıklayan ünlü rapçi Kanye West, aday olmasının ardından gelen detayları dile getirmesinin beraberinde şirketi Yeezy'nin, başkanlık yarışında kendi elini güçlendirecek düzeyde istihdam oluşturacağını savundu. 

Kanye West

Kanye West

"2024 yılında başkanlığa adaylığımı koyduğumda işsizliği bitirmek adına pek çok iş kolu sağlayacağım” şeklinde vaatlerini dile getiren West, Haber başlıklarında ‘Kanye delirmiş’ yazısını göreceksiniz. Üç Afro Amerikan’dan biri hapiste, ünlüler hapiste çünkü hiçbir şey söyleyemiyorlar. Hiçbir fikirleri yok, onlar çok korkak!” sözleriyle de meydan okudu.

KANYE WEST'İN BARINMA EVLERİNE YIKIM KARARI!

Kanye West haberleri

Kanye West haberleri

Amerikalı ünlü rap şarkıcısı Kanye West’in Los Angeles’taki Calabasas bölgesinde, kendi evinin yakınında, evsizler için yeni binalar inşa ettirmesi haberiyle gündeme gelmişti. Olumlu tepkiler alan ünlü çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Uygun inşaat izni çıkmaması gerekçesiyle evler yıkıldı.

Kanye West

Kanye West

Calabasas’ta pazar günleri inşaatların çalışmaması ve cumartesi günü dokuz saatten fazla çalışmanın yasak olmasına karşılık komşular yönetmeliğin ihlali nedeniyle şikayetlerini dile getirmişti. Şikayet üzerine Los Angeles Polis Merkezi’nden görevliler evsizler için yapılan kubbelere giderek uyarıda bulunmuştu. 

Kanye West

Kanye West

Barınma evlerinin yıkılmaması için West’in 15 Eylül’e kadar kalıcı yapı inşaat izni alması gerekiyordu. Ancak West’in inşaat için uygun izinleri alamaması sonucu 15 Eylül’den önce yıkım kararı alındı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Amber Heard'ın Aquaman filmden çıkarılması için kampanya başlatıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Amber Heard'ın Aquaman filmden çıkarılması için kampanya başlatıldı!
Şarkıcı Gökçe'nin sosyal medya paylaşımı olay oldu! Çatlak kadın...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gökçe'nin sosyal medya paylaşımı olay oldu! Çatlak kadın...

BİR YORUM YAPIN 0