Tır şoförlüğü yapan Tolga Karel'den radikal karar!

Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz rolüyle ünlenen oyuncu Tolga Karel, Amerika'da tır şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu, radikal bir karar aldı.

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz rolüyle şöhreti elde eden Tolga Karel, 2016 yılında Amerika'ya yerleşmiş ve tır şoförlüğüne başlamıştı. Yaşamını tamamen Amerika'ya kuran eski oyuncu, 'Çocuklarımızın geleceği ve daha sakin, huzurlu bir ortamda büyümeleri için Florida'da küçük bir sahil kasabasına yerleşeceğiz" dedi. Korel, şoförlüğün yanında radikal bir karar da alarak balıkçılık yapmayı planladığını söyledi.

Evlenip 3 çocuk sahibi olan ve Amerika'da tır şoförlüğü yapmaya başlayan eski oyuncu Tolga Karel, bu mesleği yaparken başına gelenleri ve Amerika'daki mevcut sağlık sistemi hakkında konuştu. 2. Sayfa adlı magazin programına katılan Karel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Geçtiğimiz ay böbreklerimi üşüttüm. Bir hastaneye gittim, röntgen çeksinler diye... Benden 3.500 dolar istediler. Yani 25 bin TL. Ben de dedim ki "Röntgen çekin, böbreğim de sizde kalsın, ödeşelim. Ölürüm de ben size bu parayı vermem. Ailemi korumak için bir aydır TIR'da yaşıyorum. Çünkü dışarıda çalıştığımız için ne kadar dikkat etsek de hastalık kapmış olabiliriz.'

'İNSANLAR İŞLERİNİ KAYBEDİYOR'

'İnsanlar burada işlerini kaybediyorlar. Çok zor durumdalar. İşim var diye şükrediyorum. Eşim aradı dün ağlayarak, 1.5 yıldır çalıştığı işten çıkartmışlar. New York'a gittiğimde bana 'kısa mesafe bir yük var' dediler. Gidip yüke baktığımda başka bir morga götürülmek üzere 12 ceset olduğunu gördüm. Önce şoke oldum,ne yapacağımı bilemedim. TIR'ın soğutmalı dorsesinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 12 kişinin cesedini taşıdım.'

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle ünlenen, oyunculuğu bırakıp Amerika'da TIR şoförü olan Tolga Karel üçüncü kez baba olmanın heyecanını yaşadı. Duygularını Instagram hesabından paylaşan Karel, kanser hastalığı sebebiyle vefat eden Neslican Tay'ı da andı. İşte Tolga Karel'in o açıklaması:

tolga karel ailesi

tolga karel ailesi

"Yaşam ile ölüm arasında ince bir çizgi de aynı saatlerde Oğlum Kenan'ın doğumunu karşılarken Neslican Tay'ın ölümünün haberi geliyor... Neslican Rizeli bir Karadeniz kızı! Tıpkı Annem gibi savaşçı hırçın ama olmuyor tutunamıyor hayata... Sevincim ve üzüntüm birbirine karışıyor.. Hoşgeldin Kenan, hoşçakal Karadeniz’in Asi kızı Rabbim öyle büyük ki, sevdiği bir kulunu yanına alırken diğerini veriyor aynı saatlerde... Bir kez daha anlıyorum bedenimiz fani, ruhlarımız Allah'a emanet."

tolga karel çocukları

tolga karel çocukları

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

BİR YORUM YAPIN 24

TR - SAKARYA 3 yıl önce

Allâh saglik sihat versin, Yar ve yardimcin olsun Tolga kardes

vatansever 3 yıl önce

bazi hayallerimiz gercek olmayinca yanlislar ardi ardina geliyor uzaklasmak care saniyoruz ama daha kotu oluyor

Serkan 3 yıl önce

buldun he mi aradığın huzuru, çocuklarının geleceğini? sizin kafa da olan insanlar ne kadar aciz ne kadar korkak, birde imanınızı bir kontrol edin.

Nazlı 3 yıl önce

Az bile istemişler Türkiye neyinize yetmedi bu vatan sevdalıları burda kalır

Toplam 10 beğeni

Egeliden 3 yıl önce

Abd nin batının imajı hele pandemiyle birlikte iki paralık olmuş,insan hayatının oralarda dolara endeksli alınıp satılan bir meta olduğu daha doğrusu değersiz olduğu ortaya çıkmış,boyaları makyajları dökülmüş ama içimizdeki budalalar hala gerçeği görmüyor,Hâla onlara toz kondurmazken kendi ülkesini yerden yere vuruyor..Nankörlük çok büyük hastalık olduğu gibi içinde hainliği de barındırıyor.

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun