Çukur dizisi Neslican Tay'ı unutmadı!

Ekranların sevilen dizisi ve reyting rekortmeni Çukur, dün akşam yayınlanan bölümünde verdiği mücadele sonrasında hayatını kaybeden Neslican Tay'ı unutmadı.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur,  üçüncü sezon ikinci bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Gündemdeki konulara yaptığı ince göndermelerle bilinen dizide hayatını kaybeden Neslican Tay unutulmadı.

Tümörden sol bacağını kaybeden 21 yaşındaki Neslican Tay, geçtiğimiz hafta dördüncü kez yakalandığı kanserden dolayı tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybetmişti. Verdiği mücadele ile tüm Türkiye'ye cesaret veren ve sonrasında ölümü ile yasa boğan Neslican Tay için Çukur dizisinde boş bir duvara "Gerçek zaferler asla pes etmeyenlerindir. Neslican Tay Çukur'a umut oldun, seni asla unutmayacağız" yazıldı.

İŞTE O DUVAR YAZISI;

Çukuır

Çukuır

Çukur'daki bu anlamlı sahne izleyicilerden tam not aldı. Birçok Twitter kullanıcısı dizideki sahnenin fotoğrafını paylaşarak, 'Yine çok güzel bir farkındalık yarattınız, tebrikler', 'Bu ayrıntı için teşekkürler' ve 'Ne hoş, ne ince bir düşüncedir yine bu' gibi yorumlar yaptı.

çukur dizisi

çukur dizisi

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

ABD'li sanatçı Miles: Türkiye'de yaşamaktan mutluyum

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li sanatçı Miles: Türkiye'de yaşamaktan mutluyum
Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz proje!

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz proje!
Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde!  Esra Dermancıoğlu kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde! Esra Dermancıoğlu kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0