Meghan Markle'ın Koronavirüs'ten korunma önlemleri!

Meghan Markle’ın yakın arkadaşı Markle'ın oğlu Archie için koronavirüsten nasıl bir koruma önlemi aldığını açıkladı.

Kanada’nın Voncouver Adası’nda yaşamaya başlayan Meghan Markle’ın arkadaşı, Markle ve eşi Prens Harry’nin oğlu Archie hakkındaki gelişmelerden bahsetti. Markle'nin oğlu Archie'ye öpücüğü uzaktan üfleyerek attığını söyledi.

Meghan markle

Meghan markle

Markle’ın arkadaşı, “Meghan Archie’ye artık üfleyerek öpücük gönderiyor ve bu son derece tatlı" açıklamasında bulunurken karantinada olan çiftin, bu süreyi en verimli şekilde geçirmek istediğini belirtti. Markle’ın ailesinin güvenliğini sağlamak amacıyla personeli arasında sıkı hijyen protokolleri başlattığı ve herkesin eldiven giymesi konusunda ısrar ettiği de söylentiler arasında.

MEGHAN VE HARRY UZUN ARADAN SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Kraliyet görevlerini sonlandırma kararıyla gündeme ses getiren Meghan Markle ve Prens Harry çifti, Kanada’ya taşınmalarının ardından ilk kez kez resmi etkinlikte birlikte boy gösterdi.

Meghan Markle  Prens Harry

Meghan Markle Prens Harry

Kraliyet görevlerini resmi olarak 31 Mart’ta bırakacak olan çift, son görevlerini yerine getirmek için İngiltere’de bulunuyor. Meghan ve Harry'nin 2018'den bu yana ilk kez birlikte bir etkinliğe katıldığı biliniyor.

MEGHAN SETLERE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Her hareketiyle kafaları karıştıran Meghan Markle, sinemaya geri dönme planları kuruyor. Sinemaya geri dönmeyi isteyen Markle'ın süper kahraman rolü istediği iddia edildi.

Meghan Markle haberleri

Meghan Markle haberleri

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Meghan Markle, temsilcisi Nick Collins'den kendisine bir süper kahraman rolü bulmasını istedi. Collins, Markle'a uygun bir proje arıyor.

MEGAN MARKLE'IN GÜZELLİK SIRRI!

Meghan Markle’ın bakım uzmanı Nichola Joss’un yüz masajının cildin tonunu ve dokusunu iyileştirdiği, lenfe karşı direnci arttırdığı, şişkinlikten kurtardığı, kolajen üretimini aktive ettiği, yüz kaslarını sağlam durması için eğittiği ve yüzünüze kontur görünümü verdiği öğrenildi.

Meghan Markle

Meghan Markle

İŞTE BAZI TAKTİKLER;

Gözlerinizi kapatarak, parmaklarınızı yüzünüzle sakin hareketlerde gezdirin ve yavaşça boynunuza doğru indirin.Cildinizi masaja hazırlamak için ellerinizle yüzünüze dairesel hareketler yaparak lenf sisteminin çalışır hale gelmesini sağlayın. Çene gerdirme hareketini ise günde 6 kez tekrarlayın. Göz çevrenizde gerdirme hareketini yapınız. Kırışıklıkları önleyecektir. Elmacık kemiklerinizin tabanını bulun ve onlar V şeklini alırken parmaklarınızı yukarı doğru hareket ettirin. Bu sayede yanaklarınız sarmayacak ve şekil alacaktır. Cilt masajı bittikten sonra cildin tahriş olmaması için yağ veya nemlendirici krem uygulayın.

Meghan Markle röportajı

Meghan Markle röportajı

Meghan Markle, ITV’de yayınlanan belgeselde düşes olduktan sonra hayatında nelerin değiştiği anlattığı röportajında daha önce bulunmadığı itiraflarda bulundu. Hamileliği boyunca kameralar önünde kendini savunmasız hissettiğini söyleyen Markle, "Kocamla ilk tanıştığımda arkadaşlarım çok mutluydu, çünkü ben çok mutluydum. Ama İngiliz arkadaşlarım bana, ‘Eminim o harika biri ama bunu yapmamalısın çünkü İngiliz bulvar medyası hayatını altüst edecek’ dedi." 

Meghan Markle

Meghan Markle

Babasına yazdığı mektubun yayımlanması üzerine Markle, Mail on Sunday Gazetesi'ne suç duyurusunda bulunmuştu.

Markle'nin suçlaması üzerine eşi Prens Harry, "Maalesef karım, sonuçlarını hiç düşünmeden bireylere karşı kampanya yürüten İngiliz bulvar basınının son kurbanlarından biri oldu. (Karıma karşı medyada) Gebeliği ve yeni doğan oğlumuzun yetişmesi boyunca son bir yılda tırmanışa geçen acımasız bir kampanya var. Bu pervasız propagandanın, özellikle de bilinçli olarak yanlış ve kötü niyetli olduğunda, insani bir bedeli var" açıklamasıyla Markle'a olan desteğini gözler önüne serdi.

MARKLE SOKAK STİLİYLE DİKKATLERİ ÇEKMİŞTİ!

Günden güne paylaşımları, konuşmaları, davranışları ve sıra dışı giyim tarzı ile konuşulmaya devam eden Kraliyet Ailesinin küçük gelini Meghan Markle, akli dengesi olmayan kimsesiz gençler ile alakalı projede yer almak için eşi Prens Harry ile birlikte Cape Town'da bulunan Monwabisi Beach' e gitmişti. Meghan, sokak stili ile dikkatleri üzerine çekti. 

Meghan Markle

Meghan Markle

Aslı Enver şaşırttı: İmkansızı başarmak...

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver şaşırttı: İmkansızı başarmak...
Hollywood oyuncu Eva Mendes karantina günlerinde cam siliyor

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood oyuncu Eva Mendes karantina günlerinde cam siliyor
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin oyuncusu Fırat Çelik işsiz kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin oyuncusu Fırat Çelik işsiz kaldı!
Ünlü oyuncu Çiğdem Batur: 'Şanslı bir ülkeyiz'

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur: 'Şanslı bir ülkeyiz'

BİR YORUM YAPIN 0