Aslı Enver şaşırttı: İmkansızı başarmak...

Ünlü oyuncu Aslı Enver sosyal medya hesabından kumaş işlediği sırada bir videosunu paylaştı. Paylaştığı videonun “İmkansızı başarmak...” notunu düştü.

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan ünlüler arasında ünlü oyuncu Aslı Enver de yer alıyor. Enver, aynı zamanda sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden. Geçtiğimiz günlerde kedisi ile kumaş işlediği bir videoyu paylaşan oyuncu, videonun altına "imkansızı başarmak" notunu düştü.

SETE GİDERKEN SEFER TASI GÖTÜRÜYOR!

Babil dizisinde Ayşe karakterini canlandıran ünlü oyuncu Aslı Enver, oyunculuğun yanı sıra yer aldığı reklam filminin tanıtımıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde formunu korumasıyla alakalı çarpıcı yorumlarda bulunan Enver, dikkat ettiği konulara değinmeyi ihmal etmedi.

Aslı Enver

Aslı Enver

Setlere sefer tasıyla gittiği dikkatleri çeken oyuncu, “Dikkat etmem gerekiyor ise, özel bir şeye hazırlanıyorsam tabii ki kısıyorum, meslek icabı, zaten yapmak lazım” şeklinde konuştu.

ASLI ENVER'İN ON PARMAĞINDA ON MARİFET!

Ünlü oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakteriyle izleyicilerin karşısına geçti. Yetenekli oyunculuğu ile son zamanların konuşulan isimlerinden oldu. Geçtiğimiz günlerde ise Aslı Enver'in on parmağında on marifet olduğu yönleri tüm dikkatleri üzerine çekti.

Aslı Enver

Aslı Enver

34 yaşındaki oyuncu Aslı Enver'in kanaviçe, vitray ve yemek yapmasının yanı sıra örgü örüp marangozlukta da marifetli olduğu biliniyor.

Aslı Enver

Aslı Enver

Elvis Presley hayranı olan oyuncu Aslı Enver'in kendi kara kalemiyle Elvis Presley'in çizimini yaptığı kağıdın üzerine "Finitto (Bitirdim)" diye not düştü.

Meghan Markle'ın Koronavirüs'ten korunma önlemleri!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle'ın Koronavirüs'ten korunma önlemleri!

BİR YORUM YAPIN 0