Doktor House konusu nedir? Doktor House oyuncu kadrosu belli oldu!

Amerika’dan Türkiye’ye uyarlanacak olan Dr. House dizisi büyük bir heyecanla oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Dizinin kadrosuna Ebru Özkan dahil oldu.

Dram türündeki dizi 2004 yılında başlamış ve 2012 yılına kadar Amerika'da yayınlanan Dr. House dizisi yakında Kanal D kanalında ekranlara gelecek. Amerika’dan Türkiye’ye uyarlanacak olan Dr. House dizisinin oyuncu kadrosu hızla şekilleniyor. Başrolü “Müslüm” filmindeki performansıyla dikkat çeken Timuçin Esen’in üstlendiği dizide, Okan Yalabık’ın ardından bir isim daha netleşti. 

ebru özkan

ebru özkan

Son olarak Ebru Özkan kadroya dahil oldu. Hazırlıkları devam eden dizi, yakında Kanal D’de izleyici ile buluşacak.

DR. HOUSE KONUSU NEDİR?

Bulaşıcı hastalıklar konusunda uzman doktor Gregory House ve üç kişilik ekibinin hastanede başlarından geçen olaylar anlatılan bu dizi New Jersey eyaletinde bir hastanede çekiliyor. Medikal dizi kategorisinde de değerlendirilebilecek dizide Doktor Gregory House başarılı operasyonları yürütmesine rağmen fazla risk alması sebebi ile hastanede yönetimi tarafından kovuluyor. Türk uyarlamasının nasıl olacağı merak konusu olan dizide .Asosyal, zeki, saplantılı bazen de huysuz ve ukala olmasının yanında Dr. Gregory House zor hastalıklara çözüm getirebilen ve riski seven bir doktordur.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0