Yusuf Güney: Bunun adı ikiyüzlülüktür!

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, katıldığı bir canlı yayın programında Mehmetçiğin Barış Pınarı Harekatı’na destek vermeyen sanatçılara tepki gösterdi.

Hafta sonu bir canlı yayın programına katılan Yusuf Güney“Çoğu konserim iptal oldu. Yaşamak için gerekli olan gelirin çok altına düştüm. Milyonlarla oynadığımı, reklam yaptığımı düşünüyorlar; hiç öyle bir şey yok. Reklam yapacak olsam süslü bir hanımı takarım koluma, köşe kapmaca oynarım; ne işim var Hakkari dağlarında?

yusuf güney

yusuf güney

Devletin bekasına karşı olanları organizasyonlarda görüyoruz. Mükemmel ev ve arabalara sahip, lüks bir hayat yaşıyor. Bu ülke sayesinde paraları balya balya götüreceksin, ama vatan-millet söz konusu olduğunda pusacak, sessiz kalacaksın. Yok böyle ikiyüzlülük! Bu zamanlarda sesiniz çıksın.” diyerek Mehmetçiğin Barış Pınarı Harekatı’na destek vermeyen sanatçılara tepki gösterdi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajını görenler hayran kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajını görenler hayran kaldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

TR - SAKARYA 4 yıl önce

Hak ve Batıl ile ilgili ayetler : ► Gerçeği bildiğiniz hâlde hakkı batılla karıştırıp (bu suretle) hakkı gizlemeyin. (2/Bakara 42) ► Artık hakikat ortaya çıktı ve onların yaptıkları bir hiç olup gitti. (7/A'râf 118) ► De ki: “Hak geldi. Batıl zail oldu. Şüphesiz ki batıl, yok olmaya mahkûmdur.” (17/İsrâ 81) ► Biz, resûlleri yalnızca müjdeleyici ve uyarıcılar olarak göndeririz. Kâfirler ise (hakka karşı) batılla mücadele ederek, hakkın ayağını kaydırmak/yok etmek istiyorlar. Ayetlerimi ve uyarıldıkları şeyi alaya aldılar. (18/Kehf 56)

Toplam 1 beğeni

uğur 4 yıl önce

ya para <hainlik< yada gerçekler iki yol var

Toplam 2 beğeni

OKAN 4 yıl önce

helal olsun

Toplam 5 beğeni

Muhammet genç 4 yıl önce

Ağzına sağlık helal olsun sana kardeşim

Toplam 5 beğeni

ramazan 4 yıl önce

SANATÇI degil, şarkıcı

Toplam 1 beğeni

Murat 4 yıl önce

Sanatçı olupda adam olmadıktan sonra ne yazar??? Mesela sanatçılık kıstasın nedir??? Solcuysan zülfü livaneli popçuysann tarkan sanat musikisi takılırsan zeki müren vs vs ama adamlık başka şey varsın şarkıcı olsun bence önce sen adamlık kavramını öğren gerisi tırı vırı zaten anladın sanırım

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun