Bakan Süleyman Soylu'dan Çukur dizisine sert eleştiri!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir etkinlikte Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisiyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu, dizinin gençleri olumsuz etkilediğini söyledi.

2017 yılında yayın hayatına başlayan başrollerinde Aras Bulut İynrmli, Erkan Kolçak Köstendil ve Rıza Kocaoğlu'nun olduğu Çukur dizisini İçişleri Bakanı Süleyman Sert bir dille eleştirdi.

Antalya'nın Kundu Turizm Bölgesi'ndeki Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Tesisleri'nde gerçekleştirilen İl Afet ve Acil Durum Müdürleri Türkiye Afet Müdahale Planı Değerlendirme Toplantısı'na katılan Soylu, afetle mücadelenin tek bir kurumla işe yaramayacağının altını çizerek "Her kurumun kendi adına üretmesi gereken tedbirler, atması gereken adımlar söz konusudur. Lanet bir dizi var 'Çukur' diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun. Bir de 'Adana Sıfır Bir' diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum 'Üniversite hocaları ne işe yarıyor?' diye. 'Bu işle ilgili kültür adamları ne yapıyorlar?' diye. Özellikle bu dizilerle alakalı ne ortaya koyuyorlar? Bizim çocuklara öğretmemiz gereken bambaşka bir şeyken çocuklarımızı birileri zehirliyor. Buna maalesef bakıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin yönünü hayra, doğru işlere döndürmeliyiz. 5 vakit namazda okunan gibi sırat-ı müstakime döndürmeliyiz" şeklinde konuştu. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın 6. yaş gününü kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın 6. yaş gününü kutladı!
Nejat İşler son görüntüsü ile şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Nejat İşler son görüntüsü ile şaşkına çevirdi!
Çukur dizisine suç duyurusu!

İLİŞKİLİ HABER

Çukur dizisine suç duyurusu!

BİR YORUM YAPIN 1

Adalet 4 yıl önce

Yerinde bir söz