Hadise: Cumhurbaşkanımızı çok takdir ediyorum, ülkemle gurur duyuyorum

Kıbrıs'ta düzenlenen Pediatri Kongresi'nin galasına sevilen şarkıcı Hadise katıldı. Mültecilere sahip çıkan Başkan Erdoğan için övgü dolu bahsetti.

63'üncü Türkiye Milli Pediatri Kongresi düzenlendiği gecede Hadise, IPA Dış İlişkiler Direktörü Kerem Hasanoğlu ile sahne almadan önce verdiği röportajda helal olsun dedirtecek açıklamalarda bulundu.

Hasanoğlu, "Barış Pınarı Harekatı süreci ile ilgili olarak uluslararası çok yoğun saldırı var. 'Türkiye çocuklara kötü davranıyor' gibi saldırılar var; ancak Türkiye'de 3,5 milyon mülteci, 2 milyona yakın çocuk var. Kötü davranmak isteyen ülke, bunları yapmaz. 2 milyon çocuğa da hiçbir ülke bakmaz. Uluslararası kamuoyunda, özellikle 'güvenli bölge' oluşturulmaya çalışılırken, bu saldırıların yapılmaya çalışıldığını görüyoruz. 'Güvenli bölge' konusunda şunu söyleyebiliriz ki bu çocukların eğitimine, sağlığına, hayat şartlarına ve hatta beslenmelerine kadar Türkiye, şu anda el atmış durumda. 3,5 milyon mülteciden bahsediyoruz; ama o bölgeyi kapsadığında sayı daha da artacak ve Türkiye, şu andakinden çok daha fazla çocuğa bakmış olacak" ifadesinde bulundu.

''CUMHURBAŞKANIMIZI TAKDİR EDİYORUM''

Gala gecesinde mültecilerle ilgili ülkemizin yaptıkları çalışmaları vurgulayan Hadise, Başkan Erdoğan için büyük bir övgüden bahsetti. Erdoğan'ın mültecileri hiç kimsenin sahiplenmediği kadar sahiplenmesini takdir eden şarkıcı Hadise, "Ben mülteciler konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızı çok takdir ediyorum. Çünkü hiç kimse bu yavrucuklara sahip çıkmazken Sayın Cumhurbaşkanımız sahip çıktı. Türkiye, ten rengine, nereden geldiklerine bakmadan onlara kollarını açtı." dedi.

"BİZE TEPKİ GÖSTEREN ÜLKELER ÇOK FAZLA KONUŞMASIN"

Hadiseden erdoğana övgü

Hadiseden erdoğana övgü

Daha sonra açıklamalarının devamında, "Onlara sahip çıkmak gerçekten gurur duyulacak bir şey . Bu konuda bize tepki gösteren ülkeler de çok fazla konuşmasınlar. Bizi takdir etsinler, alkışlasınlar sadece. Biz yüzümüzde sivilce çıkınca travma yaşıyoruz ama bu çocuklar annelerini, babalarını, her şeylerini kaybetmiş çocuklar. Biz ülke olarak onlara anne-baba oluyoruz.  Bunların geleceğini kimse düşünmüyor ama bir tek Türkiye düşünüyor . İşte bu yüzden ben ülkemle gurur duyuyorum" ifadesinde bulundu.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

 

Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü

BİR YORUM YAPIN 4

Fatih 4 yıl önce

Helal olsun.. Doğru demiş..

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 4 yıl önce

eğer sözlerinde samimi ise,kazancından oda mültecilere yardım etse ya,Hadise iyi kazanan bir sanatçı bildiğim.

Toplam 2 beğeni

Pelin 4 yıl önce

Mesele sadece Hadisenin yardimiyla bitmiyor, her kesimden insanlarin elini tasin altina koymasi gerekiyor.

Toplam 2 Beğeni

paşa bey 4 yıl önce

helal olsun hadise hanim avrupada dogsanda vatanina sahip cikiyorsun tebrikler

Toplam 4 beğeni