Gülenay Kalkan'dan yürek burkan Tarık Ünlüoğlu yorumu!

Ünlü sanatçı Gülenay Kalkan, geçtiğimiz sene vefat eden eşi Tarık Ünlüoğlu ile ilgili söylediği sözle yürek burktu.

Gülenay Kalkan, eşi Tarık Ünlüoğlu'nun vefat etmesine karşın alyansını parmağında hiç çıkartmıyor. Kalkan, parmağındaki yüzüğü soranlara, 'Bu alyans hayatımın sonuna kadar parmağımda kalacak.' yanıtı veriyor.

Usta tiyatrocu Gülenay Kalkan, geçtiğimiz yıl vefat eden eşi Tarık Ünlüoğlu için bir paylaşımda bulunmuştu. Kalkan paylaşımına, 'Tekim... Öyle tarifsiz bir acı ki...' yazmıştı. Kalkan'ın paylaşımına meslektaşlarından da sevgi dolu yorumlar gelmişti.

'TARIK'IN YOKLUĞUNA HALA ALIŞAMADIM' 

Sanatçı Gülenay Kalkan, vefat eden eşi Tarık Ünlüoğlu hakkında konuştu. Ünlüoğlu ile konservatuvar yıllarında da sınıf arkadaşı olan ve okuldan mezun olduktan sonra hayat arkadaşı olan çift, medyanın en tanınmış isimlerindendi.

Kalkan, 'Onu düşünmeden geçen bir anım yok. Tarık'ı erken kaybettik. Büyük şok yaşadım, hiç konduramadım. Yokluğuna alışamadım. Bir gün ona kavuşacak olmanın umudu bile güzel. Evde nereye baksam Tarık'ı görüyorum. Hala onunla yaşıyorum. Haftada iki kez mezarına gidip dua ediyorum.' açıklamasında bulundu.

ARZUM ONAN'DAN MANEVİ DESTEK

Sanatçı Gülenay Kalkan, eşi Tarık Ünlüoğlu'nun vefatından bu yana sessizdi. Son olarak 9. Uluslararası Malatya Film Festivali'ne eşi adına verilen ödülü alabilmek için ziyarette bulunan Kalkan, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüldü. Oyuncu Arzum Onan, Kalkan'ı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Onan, eşinin üzüntüsünü yaşayan Kalkan'ı gezdirip kafasını dağıtmaya çalıştı.

GÜLENAY KALKAN'DAN ŞİİR PAYLAŞIMI

Sanatçı Tarık Ünlüoğlu, 40 gün önce kanser nedeniyle vefat etmişti. O günden bu yana Ünlüoğlu'nun eşi olan sanatçı Gülenay Kalkan, sessizliğini sürdürüyordu. Kalkan, ilk sessizliğini yaptığı bir paylaşımla bozmuştu. 

Sanatçı, eşinin okuduğu bir şiir kaydını, kendi fotoğraflarından oluşan bir video ile paylaşmıştı. Kalkan, dinleyenlere gözyaşı döktüren bu paylaşıma, '40. gün... Sensiz...' notunu eklemişti.

gülenay kalkan

gülenay kalkan

Yemekteyiz yarışmacısı Vasfiye Yılmaz, Onur Büyüktopçu'yu dava etti!

İLİŞKİLİ HABER

Yemekteyiz yarışmacısı Vasfiye Yılmaz, Onur Büyüktopçu'yu dava etti!
 Bottega Veneta'nın çantası sosyal medyanın diline düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Bottega Veneta'nın çantası sosyal medyanın diline düştü!

BİR YORUM YAPIN 0