Bottega Veneta'nın çantası sosyal medyanın diline düştü!

İtalyan Bottega Veneta markasının yeni siyah deri çantası satışa sunuldu. 17.450 TL’ye satılan çanta, sosyal medya kullanıcıları tarafından siyah çöp poşetine benzetildi.

İtalyan moda evi Bottega Veneta'nın yeni siyah deri çantası satışa sunuldu. Lüks markanın sitesinde çanta için "Olağanüstü dana derisinden hazırlanmış, düğümlenmiş görünen ve çuval şekilli" tanımı yapılırken çantanın fiyatı dudak uçuklattı.

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Çanta ABD'de 1.900 dolara, Türkiye'de ise 17.450 TL'ye satışa sunuldu. Ancak ilginç tasarımı gören internet kullanıcıları, çantayı çöp poşetine benzetti... Londra'da yaşayan 27 yaşındaki Andrea Smith, The Sun gazetesine, "Tasarım çantalarının maliyeti hakkında internette şakalar yapıyordum ve bu çantayı görünce neredeyse çayımı püskürtecektim" dedi. Bazı kullanıcılar ise çantayı, 30'lusu 5-10 TL'ye satılan poşetlerle karşılaştırdı.

Çanta Türkiye'de de gündem oldu... Bir internet kullanıcısı Twitter'da "Seni çöpe atacağım poşete yazık şarkısındaki çöp poşetini yapmışlar" dedi.

Moda kavramı son günlerde sosyal medyada sık sık hedef haline geliyor. Bottega Veneta'dan önce, Balenciaga'nın geçtiğimiz aylarda çıkardığı vatkalı koleksiyonu komik paylaşımların hedefi haline gelmişti...

Amerikan lüks moda evi Nordstrom'un bir çift kırmızı eldivenle sabitleştirilmiş bolero da sosyal medyanın diline düşmüştü. Ceket, bulaşık eldivenine benzetilmişti.

Gülenay Kalkan'dan yürek burkan Tarık Ünlüoğlu yorumu!

İLİŞKİLİ HABER

Gülenay Kalkan'dan yürek burkan Tarık Ünlüoğlu yorumu!
90'ların geri gelen moda trendleri 1990'ların tarzı nasıl elde edilir?

İLİŞKİLİ HABER

90'ların geri gelen moda trendleri 1990'ların tarzı nasıl elde edilir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0