Masterchef'ten elenen Mustafa, jüriye ateş püskürüp stüdyoyu terk etti!

Masterchef yarışmasına bu hafta Mustafa veda etti. Veda anında oldukça öfkelenen Mustafa, jüriyi adaletsizlikle suçlayıp stüdyoyu terk etti.

Ekranın en çok takip edilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye'de, veda anı yaşandı. Yarışmaya veda eden isim, sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Mustafa oldu. Elenmesini ve eleştirilmesini adaletsizlik olarak tanımlayan Mustafa, "Alican'ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. Üzgünüm. Keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Ama burada Alican'ın tabağı hiçbir şekilde benim tabağımın önüne geçemezdi. Ben buna adım gibi eminim. Yeri geldi görsellik dediniz, yeri geldi lezzet dediniz. Burada görselliğe önem vermiyorsanız niye o zaman benden görsel bir şey istediniz. Ben bunu söylüyorum sadece. Keşke buraya başvuru yapmasaydım." açıklamasında bulundu.

masterchef mustafa

masterchef mustafa

Mustafa'nın bu tepkisine jüriler de sessiz kalmadı. Mehmet Şef, "Bugüne kadar o giden yarışmacılar gitti. Sen buraya gelene kadar adalet vardı. Bu gece bitti mi?" diyerek tepki gösterdi. Bu sözler üzerine Mustafa, stüdyoyu terk etti.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Oktay Kaynarca'dan Mehmet Aslantuğ paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'dan Mehmet Aslantuğ paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 1

Angaralı 4 yıl önce

Herşeyimiz şov oldu