Charlie'nin Melekleri oyuncusu Elizabeth Banks isyan etti: Eşitlik yok

Charlie'nin Melekleri filminin vizyona girmesiyle eleştiri yağmuruna tutulması şaşırtan haberler arasında yer aldı. Hem oyuncu hem de yönetmenliğe soyunan Banks, sinema piyasasında erkek ve kadının aldığı ücretlerin eşit olmadığına da açıklık getirdi.

Charlienin Melekleri filminde Bosley karakterine hayat veren aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturan Elizabeth Banks,Charlie’nin Melekleri filmiyle ilgili yapılan 'Tekrarlanıyor’ eleştirilerine yanıt verdi.

Charlie

Charlie

Banks, "Şimdiye kadar 37 Örümcek Adam filmi çekildi ve kimse şikayet etmedi. Bence kadınların da her 17 yılda bir, 1-2 tane aksiyon filmine ihtiyacı var. Bu konuda içim rahat" şeklinde açıklama yaptı.

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks

Sinema dünyasında kadın ve erkek eşitsizliğine değinen Banks, “Durum adil değil. Kadınlar küçük çaplı filmlerde iyi rollerde oluyorlar ama para kazanamıyorlar. Her şey güzel ama maddiyat da önemli” dedi.

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks

“Film yapmak, çocuk doğurmak gibi... Gerçekten zor ve üç ay sonra sanki bebeğinize bakıyor gibi hissediyorsunuz. O süreçteki travmalarınızı unutuveriyorsunuz. Ben de şu an pozitifliği hissediyorum” sözleriyle yönetmenliğe attığı adım ile alakalı konuştu.

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks

GÜNÜN MAGAZİN DERLEMESİ;

Naomi Campbell'dan Meghan Markle'a destek!

İLİŞKİLİ HABER

Naomi Campbell'dan Meghan Markle'a destek!

BİR YORUM YAPIN 0