Turabi günlük harcadığı parayla şaşırttı!

Survivor yarışmasıyla hafızalara kazanmayı başaran ve ünü tüm dünyaya yayılan Turabi Çamkıran, Amerika'daki The Challenge yarışmasında da 5 milyon TL kazandı. Turabi, harcadığı para hakkında verdiği bilgiler hayranlarını şaşırttı.

32 yaşındaki Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu yaptığı Survivor yarışmasıyla kısa zamanda ün kazandı. Yarışma sonrası Amerika'ya giden Turabi, The Challenge yarışmasına katıldı. Yarışmada şampiyon olarak gururlandıran ünlü sporcunun aldığı 5 milyon TL ile ne yaptığı merak konusu oldu.

TURABİ ÇAMKIRAN

TURABİ ÇAMKIRAN

GÜNLÜK HARÇLIĞIM 30 TL!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir magazin programında Turabi, "Anneme iki ev, bir yazlık ve araba aldık. Kardeşime güzel bir araba aldık. Kendime de bir ev aldım. Paraları da ne yaptılar bilmiyorum belki de bitmiştir. Benim harçlığım günlük 30 TL aylık 3 bin TL'yi geçmiyor. Param bitince annem 'Ayın birini bekleyeceksin' diyor, Annem de sürekli gelin adayı buluyor. Parama bakmayan bir kadını bulacağım. Bunu bulmak da çok zor" şeklinde konuştu. 

Naim Süleymanoğlu ölümünün 2. yılında mezarının başında anıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Naim Süleymanoğlu ölümünün 2. yılında mezarının başında anıldı!
Şarkıcı Ayşe Hatun Önal: Davetsiz misafirlere kapıyı açmıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal: Davetsiz misafirlere kapıyı açmıyorum!
Kuruluş Osman oyuncuları kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman oyuncuları kimdir?

BİR YORUM YAPIN 9

tutumlu olmak 4 yıl önce

Bazı haberlerde Turabi'nin cimri olduğundan bahsediliyor. Turabinin davranışı cimrilik değil tutumluluk. Bir kişi eğer sahip olduğu parayla, imkanı olduğu halde, hayır yapmıyor ve etrafındaki insanları gözetmiyorsa o kişiye cimri denir. Kişi kendisi için harcama yapmıyorsa buna tutumluluk denir.

Toplam 8 beğeni

özlüsöz 4 yıl önce

paraya bakmayan kız arıyorsan fakirken seni seven kızın kapısını çalmalısın. Bu saatten sonra gelecek her aday parana, fiziğine ve şöhretine bakacak artık. Anneyle bu işler olmaz.

Toplam 9 beğeni

Türkiye, 4 yıl önce

Bence örnek bir davranış. Bazısı yokluktan gelir, ne olduğunu anlamadan yine yokluğa döner. Bazısı geçmişinden ders alıp var olanı idareli kullanır. Geleceğini nasıl inşaa etmek isterse öyle harcama yapsın.

Toplam 10 beğeni

fatih 4 yıl önce

vallahi helal olsun dediği gibi yapmışsa kutluyorum para benim deyipte üstüne yatıp saçma sapan harcamalarda yapabilirdi.

Toplam 11 beğeni

fatih 4 yıl önce

evet paraya bakmayan kızı bulmak zor

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun