Tolga Çevik'ten skandal gaf! Sahneye eşofmanla çıkılmaz dedi ama...

Ünlü komedyen Tolga Çevik, yaptığı skandal gaf ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Çevik, tiyatro sahnesine eşofmanla çıkan bir seyircisine kızdığını söyledi. Çevik'in bu konuşmasına kayıtsız kalmayan sosyal medya kullanıcıları ise Çevik'e, 'Cem Yılmaz'ı eşofmanla, kayınçosu olduğu için mi çıkardın?' şeklinde tepkiler gösterdi.

Uzun yıllar televizyon ekranında bir tiyatro programı yapan komedyen Tolga Çevik, programla ilgili konuşma yaparken skandal bir ifade kullandı. Çevik, geçmiş yıllarda 1885 yılında kurulan Ses Tiyatrosu'nda çekimlerini yaptığı programında yaşadığı bir olayı, “2008 yılıydı sanırım. Sahneye eşofmanla çıkan 19 yaşındaki bir genci ‘Ben seni smokinle karşılıyorum, sen 1885 Ses Tiyatrosu’na eşofmanla mı geldin’ diyerek sahneden indirdim. Gerçekten çok sinirlendim.” sözleriyle anlattı.

Tolga Çevik

Tolga Çevik

Ancak Çevik'in büyük bir gururla anlattığı bu olayda, atladığı bir gerçek vardı. Bu gerçeği, sosyal medya kullanıcıları Twitter'de kısa sürede gündeme getirdiler. Komedyen Cem Yılmaz'ın kız kardeşiyle evli olan Tolga Çevik, geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan bir bölümüne kayınçosu olan Cem Yılmaz'ı da davet etmişti. Yılmaz, sahneye eşofman takımıyla çıkmıştı.

Tolga Çevik Cem Yılmaz

Tolga Çevik Cem Yılmaz

Konuyu görsellerle sosyal medya gündemine taşıyan bir kullanıcı, 'Madem eşofmanla tiyatro sahnesine gelen çocuğa ayar oldun sahneden indirdin, kayınçon Cem Yılmaz’a da sesini çıkarıp sahneden indirseydin?' tepkisini gösterdi.

Gelen bu tepkiye destek, kısa sürede büyüdü. Bazı kullanıcılar Çevik'i etiketleyerek, 'Başın göğe erdi mi peki?' şeklinde yorumlarda bulunarak, tepkilerini belli ettiler.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Alişan'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı!
Kenan İmirzalıoğlu'nu duygulandıran Tuncel Kurtiz sorusu!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu'nu duygulandıran Tuncel Kurtiz sorusu!
Hercai dizisine damga vuran şarkı!

İLİŞKİLİ HABER

Hercai dizisine damga vuran şarkı!
Aslıhan Güner "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde Karadeniz türküsü seslendirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Güner "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde Karadeniz türküsü seslendirdi!

BİR YORUM YAPIN 7

altair 4 yıl önce

dini ve milli değerlerle insanlarla alay etmek sanat olmuş bunlarda bunu icra ediyor alay ettikleri milletin parasıyla karınlarını doyurup nankörlük ediyorlar millet uyansa bir bunları silse ama nerdeeee...

Toplam 3 beğeni

yalnız kurt 4 yıl önce

zaten ikisini de sevmiyorum bunların neresi komik onu da anlamış değilim.

Toplam 8 beğeni

Osman 4 yıl önce

Azgin azinlik. Bu milletin parsi ile zengin olupta bu milletin dinini kulturunu hor gorup asagilyan tipler hepisi. Ne olur sizin dininize kulturuneze kufur edip dalga gecenlere pirim verip zengin etmeyin kendi kendinize kufur ettirmetin. Bunlar degismez.

Toplam 24 beğeni

Bahadır 4 yıl önce

Bunlarin hepsi ayni tip,iki yuzluler hepside kilicdarogluna cekmisler,sanki aralarinda genetik bir bag varmis gibi.Arkadaslar bunlari izlemeyin,dinlemeyin,dinletmeyin hic bir seyleri evinizde olmasin bu kendini uyanik,artist,komedyen zanneden tiplerin.filmlerine de gitmeyin..gitmeyin ki bedavadan para kazanmasinlar.

Toplam 22 beğeni

seyfo 4 yıl önce

cem yılmaz çoktan bizlerin gözünden düştü tıpkı atena ve tarkan gibi...

Toplam 43 beğeni

Bahadır 4 yıl önce

Sadece gozumuzden dusmesin,cocuklarimiza esimize dostumuza anlatalim,yayalim bu tiplerin ulkemiz icin bos ve anlamsiz olduklarini,bunlara deger verecegimize,bakin aselsanda,havelsanda,roketsanda,tui de,bayraktar da nice genc muhendisler var kalbi bu ulke icin carpiyor,bir seyler yapiyorlar sirf ulkemiz kazansin diye.deger vereceksek ulke icin birseyler yapana hakedene verelim,soytarilara,saklabanlara degil.

Toplam 22 Beğeni

Mustafa 4 yıl önce

daha niceleri....

Toplam 22 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun