Merve Boluğur 6 yıllık yeminini bozdu!

6 yıldır ekranlardan uzak duran Merve Boluğur bu hasrete son verdiğini açıkladı. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer alan Boluğur, yeni teklifleri değerlendiriyor.

Uzun yıllar psikolojik sorunlarla boğuşan Merve Boluğur, son iki yıldır toparlanma yolunda olduğunun sinyallerini verdi. Geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde görüntülenen genç oyuncu 6 yıllık hasreti sona erdireceğini "Sezon için dizi, sinema ve reklam filmi teklifleri var. Ama henüz netleşen ve ‘evet bu projede yer alıyorum’ diyebileceğim bir durum yok. Uzun soluklu bir şey istiyorum. Dediğim gibi yoğun bir dönemden geçiyorum şu sıralar" sözleriyle duyurdu. 

merve boluğur ekranlara dönüyor

merve boluğur ekranlara dönüyor

Dünyaca ünlü rapçi CardiB, Muhteşem Yüzyıl dizisini seyretmeye başladı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Cardi B, Merve Boluğur'un canlandırdığı Nurbanu Sultan karakteri için, 'Nurbanu'dan nefret ediyorum.' şeklinde bir tweet attı.

Bu paylaşımı cevapsız bırakmayan Boluğur, Instagram hesabından, “Oyunculuk becerilerimin süper bir kanıtı.” yazıp CardiB'yi etiketledi.

Oyuncu Merve Boluğur, YKS sınavına gireceğini açıklamış ve sosyal medyada büyük ilgi toplamıştı. Dün gerçekleşen ilk oturumda ne yaptığı merak edilen Boluğur'dan, konuyla ilgili açıklama geldi. Uyuya kalan ve bu sebeple sınava giremeyen Boluğur, 'Panik yapmayın. Seneye gireceğim inşaAllah.' yanıtını verdi.

KENDİSİNE ÇİÇEK Mİ GÖNDERİYOR?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çiçek paylaşımında bulunan Merve Boluğur, bir takipçisinin "Kendine çiçek mi gönderdin?" sorusuna anında videolu açıklamada bulundu. Boluğur, "Evde gelen çiçeklerime bakarak zaman geçiriyorum. Kendim göndermiyorum! Öyle bir şey okudum. Hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek 'alırım', o ayrı" şeklinde konuştu. 

merve boluğur

merve boluğur

Oyuncu Merve Boluğur yeniden TT oldu. Boluğur da diğer herkes gibi günlerini ev karantinasında geçiriyor. Bu yüzden sosyal medya paylaşımları artan oyuncunun 46 parçalık puzzle bitirip paylaşması Twitter'da gündem olmasına neden oldu. 

merve boluğur puzzle

merve boluğur puzzle

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Merve Boluğur, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla yeniden gündeme geldi. Boluğur geçtiğimiz günlerde üniversite sınavlarına başlayacağını duyurmuştu. Bu paylaşımı arıdan Twitter'da gündem olan oyuncu şimdi de çocukluk fotoğrafını paylaşarak Taş Bebek Gibiyim notunu düştü.

merve boluğru çocukluk

merve boluğru çocukluk

GENÇ OYUNCU YENİDEN ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLANACAK!

Son olarak İçimizdeki Fırtına adlı bir dizide oynayan Merve Boluğur ancak dizinin tutmaması üzerine erken final yaptı. Daha sonra ekranlardan uzak duran oyuncu kendi markasıyla uğraştı. Ancak orada da tam başarılı olmadı. Boluğur şimdilerde ise karantina nedeniyle ailesiyle yaşadığı evden çıkmıyor. Karantina sürecinin kendisini çok etkilediğini ifade eden genç oyuncu hayatına bazı şeyleri yeniden başladığını söyledi. Boluğur, üniversiteye yeniden hazırlandığını itiraf etti. İngiliz Dili ve Edebiyatı, Çocuk Gelişimi ve Psikoloji gibi bölümler arasında kaldı.

merve boluğur paylaşıları

merve boluğur paylaşıları

DAVAYI KAZANDI ANCAK PARASINI ALAMADI!

İçimizdeki Fırtına adlı dizide yer alan Merve Boluğur, dizinin aniden yayından kaldırılmasından dolayı bölüm parasını alamadı. Bunun üzerine mahkemeye başvuran Boluğur, parasının geri almak için dava açtı. 110 bin lira alacağı olan genç oyuncunun davası bilirkişiye başvuruldu. Bilirkişi Boluğur'u haklı buldu. Tazminatıyla beraber Boluğur'a 132 bin verilecekti. Ancak genç oyuncu "Davayı kazandım ama avukatım ilgileniyor, biraz da uzun süren bir süreçti. İnşallah almak için biraz daha çaba sarf edecek. O konuda biraz doluyum. İnşallah alacağız ama" şeklinde konuşarak halen parayı alamadığını söyledi. 

MERVE BOLUĞUR YAPIMCILARA AÇTIĞI DAVAYI KAZANDI

MERVE BOLUĞUR YAPIMCILARA AÇTIĞI DAVAYI KAZANDI

PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Genç oyuncu Merve Boluğur, eski fotoğraflarından bir tanesini sosyal medya hesabından paylaşarak "içime seytan kacınca ben" notunu yazdı. Paylaşım kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken bazı büyük hesaplar Boluğur'un bu sözünü sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

merve boluğurun olay paylaşımı

merve boluğurun olay paylaşımı

GÖZ MAKYAJI BEĞENİ TOPLADI!

"İçimdeki Fırtına" dizisi yer alan Merve Boluğur, bölüm başına 45 bin TL aldı. Altıncı bölümden sonra dizinin aniden yayından kaldırılması ardından Boluğur'un son iki bölüm parası verilmedi. Yapımcılara dava açan genç oyuncu, bölümlerin yayınlanmasına rağmen parasını almadığını iddia ederek dava açtı. Mahkeme bilirkişiye başvurdu. Bilirkişinin raporuna göre Boluğur haklı bulundu. Dava sonucu icra takip tazminatıyla beraber genç oyuncuya 132 bin 300 lira almasına kara verildi. 

merve boluğurun içimdeki fırtına

merve boluğurun içimdeki fırtına

Güzel oyuncu Merve Boluğur, uzun yıllardır ekranlara çıkmıyor. Yaşadığı sorunlar nedeniyle uzak durduğu iddia edilen oyuncu sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak hayranlarını kaybetmiyor. Son yaptığı paylaşım ise hayranlık uyandırdı. Güzel oyuncunun yaptığı göz makyajı beğeni topladı. 

merve boluğur yeni paylaşım

merve boluğur yeni paylaşım

 

"Acemi Cadı" dizisiyle ekranlara gelen Merve Boluğur, kısa bir zaman içinde ciddi bir hayran kitlesine sahip oldu. Daha sonra Murat Dalkılıç'la evlenen güzel oyuncu iki yıl evli kaldıktan sonra aniden boşanma kararı aldı.

merve boluğur

merve boluğur

Genç oyuncunun bu süreçten sonra ciddi sağlık sorunları yaşadığı magazin gündeminden düşmedi. Ancak kendisiyle ilgili pek açıklama yapmayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından tüm yakın dostlarını sildiği ortaya çıktı. 

merve boluğur

merve boluğur

Kenan Doğulu: Yok ya Allah korusun!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu: Yok ya Allah korusun!
Enis Arıkan'dan 'takma saç' yorumuna güldüren cevap!

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan'dan 'takma saç' yorumuna güldüren cevap!
Ünlü spor sunucusu Erman Toroğlu'nun yeni tarzı olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü spor sunucusu Erman Toroğlu'nun yeni tarzı olay oldu!

BİR YORUM YAPIN 0