Enis Arıkan'dan 'takma saç' yorumuna güldüren cevap!

Son olarak 'Alice Müzikali'nde rol alan başarılı oyuncu Enis Arıkan sosyal medyadan saçıyla ilgili yorum yapan takipçisini ifşa etti. Oyuncu Arıkan, yorum yapan takipçisine verdiği yanıt ise hayranlarını güldürdü.

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyayı çok aktif kullanan sanatçılar arasında yer alıyor. Arıkan, her fırsatta takipçilerinin yorum ve mesajlarına cevap veriyor.

Hayranlarına esprili bir şekilde cevap veren Arıkan’ın takma saç sorusuna verdiği cevap ise dikkat çekti.

"SENSİN TAKMA"

Arıkan, takipçisinin ‘Ya saçınız gerçekten takma mı?’ sorusunu karşılık olarak ‘Sensin takma. Kıskanılıyorum’ notunu yazdı. Enis Arıkan’ın esprili cevabı hayranlarını güldürdü.

"Saçlarım vardı ama azdı." diyen Arıkan "Ektirdim. Ektirdiğim dönemde Gülse Birsel beni aradı. Görüşmeye gittim, kafam iğneli. 'Ne yapacağız' derken bu yöntemi buldular. Çok hoşuma gitti. Bir daha kendi saçıma dönemedim. Bakımı çok zor." açıklamasını yapmıştı.

Geçtiğimiz aylarda estetik itirafında da bulunan Arıkan, "Her yerimde estetik var, minik minik yaptırıyorum. Botoks değil, ışık dolgusu yaptırdım." demişti.

Merve Boluğur 6 yıllık yeminini bozdu!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur 6 yıllık yeminini bozdu!
Kenan Doğulu: Yok ya Allah korusun!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu: Yok ya Allah korusun!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0