MasterChef Güzide'nin sırrı ortaya çıktı!  Güzide Mertcan kimdir ve kaç yaşında?

MasterChef Türkiye 2019 yarışması ile tanınan Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki eviyle günlerce konuşulmuştu. MasterChef All Star yarışmasında Güzide Mertcan yeniden mücadele verecek. Şimdi yarışmacı hakkındaki bilgiler yeniden aratılıyor. İşte Güzide Mertcan'ın biyografisi...

31 yaşındaki Güzide Mertcan, 2019 yılında özel bir televizyon kanalında katıldığı program ile adını duyurdu. Eşi Mustafa Özcan ise Dof Robotik isimli şirktin kurusuydu. Yarışmaya katıldıktan bir süre sonra elenen genç kadın, 7 milyon lira değerindeki evinin haber olmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

GÜZİDE MERTCAN'IN EŞİ MUSTAFA MERTCAN KİMDİR?

1981 yılında Kastamonu’da doğan Mustafa MERTCAN, Üniversite döneminden itibaren ilgi duyduğu Simülatör alanında ilk girişimini yine okul yıllarında yaptı. Uzun yıllar üzerinde çalıştığı simülatörün ilk piyasaya sürümünü 2009 yılında gerçekleştirdi. Kurucusu olduğu şirketi Dof Robotik A.Ş. tüm dünyada 40 dan fazla ülkede 300 den fazla Hareketli Sinema satışı yaparak sektörün en büyüklerinin yanına adını yazdırdı. Şirketi 2011 yılından itibaren yurtdışına açılarak kısa sürede Eğlence Endüstrisinin önde gelen firmaları arasına girdi. Yeni teknoloji ve trendleri yakından takip ederek, yenilikler konusunda öncü olmak bakış açısıyla gelişmiş, üst düzey ve teknoloji bakımından yoğun ürünler üreterek yurtiçi ve yurtdışında şirketine birçok başarı ve ödül kazandırdı. Son olarak 2016 yılının Kasım ayında eğlence endüstrisinin en büyük organizasyonu IAAPA’dan “Brass Ring Award” ödülü alarak dünyada sektörü domino eden oyuncular listesine girdi.

GÜZİDE MERTCAN KİMDİR?

Yayınlandığı günden beri MasterChef'in favori yarışmacılarından olan Güzide Mertcan, lüks eviyle sosyal medyada olay oldu. 31 yaşındaki Güzide Mertcan, özellikle yaptığı tatlılarla şeflerin takdirini topluyor. 

MasterChef Güzide Mertcan

MasterChef Güzide Mertcan

Evli ve 3 çocuk annesi olan Güzide Mertcan, İstanbul'da lüks bir villada yaşıyor. Evinin fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Mertcan'ın evinin değeri 7 milyon TL.

MasterChef Güzide Mertcan

MasterChef Güzide Mertcan

Eda Ece'nin depremzedeleri hedef alan sözleri ünlü isimlerin tepkisini çekti! "Acımasızca"

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece'nin depremzedeleri hedef alan sözleri ünlü isimlerin tepkisini çekti! "Acımasızca"
Hollywood'da grev var! Star Wars ve Avatar'ın devam filmleri ertelendi

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'da grev var! Star Wars ve Avatar'ın devam filmleri ertelendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 156

Mehmet keser01 3 yıl önce

şu kadinda meşhur olduysa vay bizim halimize? kimden torpili var+? siyasi askeri diplomat iş adamı kimden?

gezgin 3 yıl önce

Yanındaki yalılara neden laf edilmezde sadece buraya laf ediyorlar acaba.

Toplam 3 beğeni

bağlardan d b 3 yıl önce

bu bayan raklam peşinde zenginse otur oturduğu yerde iyiki bir porogirama katildin bu acun sizin raklaminizi yapiyor acaba ayda acun bey raklam parasi nekadar üdiyorsun

Necati 3 yıl önce

Mevla dilediğine zenginlik dilediğine fakirlik verir .İnsanların işi gücü yok el alemin malıyla,Mülküyle giyim kuşamla yatıp kalkıyor.İçlerindeki haset,fesat kıskançlık yüzünden bazılarının iki yakası bir yere gelmiyor.Gelmeyince suçu hükümete atıyorlar.

Toplam 9 beğeni

Zafer 3 yıl önce

Rahatsız oluyorsan paylaşma ablacığım sen de. Yılların Bilgisayar hocasıyım ne Facebook, ne instagram, ne twitter, ne pinteres hiç bir hesabım yok ,kafam rahat.Yediğinizi paylaşırsınız,aldığınızı paylaşırsınız,çocuklarınızı paylaşırsınız ,hiç tanımadığınız insanlara her şeyinizi paylaşırsınız ,sonrada beni sinirlendiriyorlar dersiniz. Az bile oluyor. Hele çocuklarınızın ne işi var profil fotoğrafınızda, paylaşımlarınızda başlarına bir hal gelirse sorumlusu sizsiniz. En azından nazar değer hiç düşünmezmisiniz.

Toplam 19 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun