Burcu Esmersoy verdiği yanıtla kafaları karıştırdı! Kumlu elma gibi...

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Youtube platformunda bir programa katıldı. Programda '2019 bir tat olsaydı, senin için nasıl bir tat olurdu?' sorusuna verdiği yanıtla kafaları karıştırdı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Youtube'da programa katılan ünlü isimler arasında yerini aldı. Çarpıcı soruların olduğu programda Esmersoy, takipçilerine şaşırtıcı yanıtlarda bulunarak keyifli anlar yaşattı. İşte, Esmersoy'un en kafa karıştırıcı yanıtı...

Burcu Esmersoy haberleri

Burcu Esmersoy haberleri

 '2019 bir tat olsaydı, senin için nasıl bir tat olurdu?' sorusuna Esmersoy, "İyi bir tat değil. Sevmediğim ne var diye düşünüyorum... Kumlu bir elma gibi! Bilmem anlatabildim mi? Ya da kumlu bir domates... Sevdiğiniz, yemekten çok hoşlandığınız bir şeyin kumlu olduğunu düşünün" şeklinde yanıt verdi.

MAKYAJSIZ HALİYLE YAKALANDI!

Geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde doğal ve makyajsız haliyle yakalanan 43 yaşındaki oyuncu Burcu Esmersoy, sosyal medyada beğeni topladı. Esmersoy, maliyeti aşağı yukarı 545,00 Euro olan Stearling Tote Bag çantasıyla dikkatleri üzerine çekti.

İŞTE ESMERSOY'UN MAKYAJSIZ HALİ;

Burcu Esmersoy makyajsız hali

Burcu Esmersoy makyajsız hali

YENİ EVE TAŞINDI TAVSİYELERDE BULUNDU!

Ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy yeni taşındığı evine TV, elektrik süpürgesi ve ütü aldı. Bir çok ev eşyası satın alan Esmersoy, nasıl alışveriş yaptığına ilişkin tüyoları hayranlarıyla paylaşarak tavsiyelerde bulundu.

Esmersoy, “Fiyatı öldürene kadar beklerim. En ucuzlamış haliyle alırım” şeklinde açıklamada bulundu.

Burcu Esmersoy haberleri

Burcu Esmersoy haberleri

Ebru Şallı'nın iddialı sözleri gündeme bomba gibi düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'nın iddialı sözleri gündeme bomba gibi düştü!

BİR YORUM YAPIN 0