Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan'dan Hülya Avşar itirafı!

Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan annesi Suriye Yıldızhan, tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Yıldızhan bu süreçte, Hülya Avşar'ın kendisine sunduğu destekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, annesinin vefat ettiği dönemde kendisini arayan ve aramayan kişiler hakkında konuştu. Yıldızhan, “Ummadığım kişiler aradı, bir kesim de taziyede dahi bulunmadı.” dedi. Sanatçı en çok, Hülya Avşar'a şaşırdığını, “Beni en çok şaşırtan isim Hülya Avşar oldu. Anne acısını en iyi bilenlerden biri o. Saatlerce telefonda o ağladı, ben ağladım.” sözleriyle aktardı.

izzet yıldızhan hülya avşar

izzet yıldızhan hülya avşar

Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan'ın vefat eden annesi Suriye Yıldızhan, son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçıyı acılı gününde, sevenleri yalnız bırakmadı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sanatçı Ölüm haberini de sosyal medya hesabından paylaşıp cenazenin 13 Ocak'ta kaldırılacağını duyurmuştu.

izzet yıldızhan instagram

izzet yıldızhan instagram

Fantezi müziğin sevilen isimlerinden İzzet Yıldızhan, 3 gündür İzmir Egepol Hastanesi'nde uyutulan annesi Suriye Zelal Yıldızhan için dua istemişti.

izzet yıldızhan

izzet yıldızhan

Sanatçı, yaptığı paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer vermişti: "Benim güzel annem. Beni bir kez daha yanılt ne olur. Sana çok ihtiyacım var."

izzet yıldızhan haberleri

izzet yıldızhan haberleri

BİR YORUM YAPIN 0