Ünlü şarkıcı Merve Özbey’den kızı Elif Özüm’lü yeni paylaşım!

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcı Merve Özbey'den yepyeni bir paylaşım geldi. Özbey, 'Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel bir paylaşım yaptı. İşte ünlü şarkıcının sevimli kızı ile ilgili yaptığı o duygu dolu paylaşım!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz yıl şubat ayında iş insanı Kenan Koçak ile evlendi. Bu mutlu evliliğinden bir de Elif Özüm adında bir kızı olan Merve Özbey, sosyal medyadan kızını zaman zaman paylaşmayı ihmal etmiyor.Özbey, 'Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel bir paylaşım yaptı. 

Özbey, "Bugün dünya kız çocukları günü… Arabada giderken çok düşündüm. Çocukluğuma bin kere teşekkür ettim biraz yorup yıprattığım için özür de diledim ondan. İçimi bir ferahlık kapladı. Sahi ne çabuk unutmuşum çocuk olduğumu. Belki de ondandır en ufak şeylere sevinmem."

Ayrıca ünlü şarkıcı, "Kimse dünya kız çocukları günümü kutlamayınca insanların da çocukluklarını unuttuğunu anladım. İyi kötü o hazırladı bizi bu günlere. Çok sevin çocukluğunuzu. Her neyse hemen kendime ve kızıma kaptım birer demet çiçek eve gidiyorum anlamayacak belki ama aklının bir yerinde kalır belki. Hiç yaralanmadan büyüsün istiyorum belki mümkündür. Canım çocukluğum hasretle selam eder gözlerinden öperim… Günümüz kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

 

Fotoğraf binlerce yorum ve beğeni aldı.

AİLECEK PAYLAŞIM YAPTI!

Ünlü popçu Merve Özbey, Şubat 2020'de Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuştu. Çift, 47 gün önce ise ilk çocukları Elif Özüm'e kavuşmuştu. Geçtiğimiz günlerde bebeğinin yüzünü gösteren çiçeği burnunda anne, kızı ile paylaşımlarına devam ediyor.  

32 yaşındaki ünlü şarkıcı Merve Özbey, tatilde kızı Elif Özüm ve eşiyle çekildiği fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Özbey paylaşımın altına, "İlk aile yemeğimiz" notunu düştü.

BAHÇE POZU!

Önceki gün Elif Özüm ile birlikte bahçede objektif karşısına geçen Özbey, adeta sıcak havanın tadını çıkarmıştı. O anları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, "Anne-kız güneşi gördük" şeklinde konuşmuştu.

Özbey'den yeni bir paylaşım geldi. Şarkıcı bahçede kızıyla çekildikleri fotoğrafı, 'Merhaba, ben gıdı ve yanak... Zaten annem de bandana diye yastık almış kafama...' notuyla paylaştı.

İLK KEZ YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞTİ!

Doğumdan sonra "33 yıl boşuna yaşamışım. Artık her şey onun için" sözleriyle duygulandıran Merve Özbey'den beklenen paylaşım da geldi. Özbey, 40 günlük olan bebeği Elif Özüm'ün yüzünü ilk kez gösterdi. İşte ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı...

DOĞUM VİDEOSUNU PAYLAŞTI!

Özbey'in 'Ah ne tatlı bir anı... Apar topar hastaneye gittiğimiz için acaba yetişebilecek mi diye düşünürken baktık koşa koşa geldi... Pamuk seker biraz erken geldiği için korku, kaygı üst üste geldi... Ve ve ve tabi ki her şeyden öte bir abi ve ablam gibi şefkatle beni bu yola hazırladıkları için... Hepiniz iyi ki varsınız... Allah'ım dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin... Varsa bir maşallahınızı alırız...' notunu düştüğü doğum videosu takipçilerinden büyük ilgi görürken beğeni yağmuruna tutuldu.

 

"DÜN BU HALDEYDİM"

2020 yılında dünyaevine giren Merve Özbey-Kenan Koçak çifti, geçtiğimiz ay kızları Elif Özüm'ü kucaklarına aldı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Özbey, sevincini sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Kızının emziği ve kucağındaki bilgisayarı ile objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, "Dün tam bu haldeydim" ifadelerini kullandı. Yorgun haliyle dikkat çeken Özbey'in esprili gönderisi 67 binden fazla beğeni aldı.

 

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!

İş insanı Kenan Koçak ile evlenen Merve Özbey geçtiğimiz günlerde evladını kucağına almıştı. Hamilelik sürecini koronavirüs nedeniyle evinde geçiren ve doğal hallerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı, anne olduktan sonra hissettiği duyguları ilk kez paylaştı.

Hastane çıkışı basının sorularını yanıtlayan Özbey, 'Allah, evlat isteyen herkese nasip etsin. Bu, tarif edilecek bir duygu değil. Her şey yolunda ve sağlığımız yerinde. Bir an önce evimize gidip, yeni hayatımıza alışmaya çalışacağız.' dedi.

Kızı Elif Özüm'ü kucağına ilk aldığı andaki hissini de paylaşan şarkıcı, '33 sene boşa yaşamışım. Artık hayatımız onun üzerine kurulu. İnşaAllah sağlık ve mutlulukla, güzel bir hayatı olur.' dedi.

Lerzan Mutlu ile annesinin benzerliği şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Lerzan Mutlu ile annesinin benzerliği şaşırttı
Ünlü şarkıcı Ceylan hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Ceylan hastaneye kaldırıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

izmitli 4 yıl önce

her türlü israf haramdır ve bana göre sizin yaptıklarınız israftır

Toplam 4 beğeni

alara 4 yıl önce

İki aya ayrılırlar zaten yazık değil mi 600 bine

Toplam 3 beğeni

ali.k 4 yıl önce

hep gösterme hep gösterme migdem bulaniyor.artik.

Toplam 1 beğeni

adana 2 yıl önce

mide

Toplam 0 Beğeni

Zülal 3 yıl önce

Mide

Toplam 1 Beğeni

Vatanperver 4 yıl önce

Koca evi tadilat yaptir 100 bin lira. malzeme iscilik nakliye neler neler. bir televizyon 40 bin yeter.

Toplam 1 beğeni

HACI 4 yıl önce

Hangi töre hangi adet bunların milletin derdiyle haliyle hayatıyla hiç ilgileri yok. Biravuç mutlu azınlık. Bütün beşeri sistemler aynıdır. Hep belli kesim yer çoğunlukta bakar. Ama bu düzen böyle gitmez.

Toplam 10 beğeni

haklı 4 yıl önce

gider gider

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun