Ünlü şarkıcı Ceylan hastaneye kaldırıldı!

Ünlü sanatçı Ceylan, yeni şarkısının klip çekimi için 6 saat suda kalınca hastaneye kaldırıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Seslendirdiği şarkılarla yıllardır Türkiye'nin sevilen sanatçılarından biri olan Ceylan, yeni şarkısının klibi için 15 derece havada 6 saat suda kaldı. Soğuktan etkilenen Ceylan, rahatsızlanması sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. 

Ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Ceylan, Müslüm Gürses'in unutulmaz eserlerinden "Senin Kadar Hiç Kimseyi Sevmedim" parçasını yeniden yorumlayarak müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şarkının klip çekimi için Maslak'ta bir stüdyoyu hazırlatan Ceylan'ın yeni şarkısındaki imajı herkesi şaşırttı.

1.5 TON SU KULLANILDI!

Şarkının duygusunu klibe yansıtmak isteyen Ceylan, acıyı sinematik ögelerle anlatmak için çekim yapılan evi suyla doldurdu. 12 saat süren çekimde tam 1.5 ton su ve 2 ton silis kumu kullanılırken ünlü sanatçı, suyun içinde 6 saat kalarak şarkının duygusunu gözler önüne serdi.

15 derece hava sıcaklığında saatlerce sular altında duran Ceylan'ın yeni şarkısı 15 Ekim'de sosyal platform sitelerinde yayınlanacak.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey’den kızı Elif Özüm’lü yeni paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Merve Özbey’den kızı Elif Özüm’lü yeni paylaşım!
Hollywood yıldızı Tom Cruise'un yüzündeki değişim hayranlarını şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızı Tom Cruise'un yüzündeki değişim hayranlarını şaşırttı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

mehmet 2 yıl önce

Duygu bayağı içine işlemiş... Bırakın Allah için ne sanatçısı .. Kendisine ait şarkı mı yapmış?

zafer gülten 2 yıl önce

hjasta olduğu ve sıcaklığın 15 derece olduğu reklam sanırım,üşümemesi için orayı iyice ısıtmışlardır ve bol bolda ısıtıcı gıda ve içecek almıştır.

Kıtlık-Krizi* 2 yıl önce

Soğuk sudamı yatmış bari az ısınmış olsaydı yazık olmuş zayıf bünyesi zatüre olmuş olabilir

Nasyonel 2 yıl önce

böylelerine üzülmüyorum bile. Güzel görünmek için, insanlara yaranmak için atmdıkları takla yapmadıkları estetik kalmıyor. yazık halbuki öldükten sonra kimse adını sanını hatırlamayacak bile belki en fazla 10-15 sene sonra SIFIR.. Ahiret için birşeyler yapsanız daha iyi olmaz mıydı?

Orhan 2 yıl önce

Zerre akil yok ...yav sen oyuncumusun saf...sarkini soyle gec git .

Yorumların Tümünü Okuyun