Teoman'dan tartışmaya neden olacak albüm açıklaması! Peki Teoman kimdir?

Müziği bırakacağına yönelik açıklamalar yapan Teoman'dan tartışmaya neden olacak yeni açıklamalar.

Sürekli olarak psikolojik sorunlar yaşadığını söyleyen ve bu yüzden sektörden uzak duran Teoman, müzisyen arkadaşlarının parasız kalmaması için sahne almaya devam ediyor. Sahne aldığı sırada hayranlarını sevindiren yeni albüm haberi veren Teoman, sektörel tartışmaya neden olacak bir açıklama da yaptı. Teoman "Artık ticari bir albüm yapmayacağım. Ticari olmayan, olgunluk albümüm" olacağını Nisan ayında da çıkartacağını söyledi. Ticari açıklamasıyla yeni bir tartışmaya neden olacağının sinyalini verdi. 

HASTALIĞI YENİDEN NÜKSETTİ!

Uzun bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan Teoman'ın yeniden tükenmişlik sendromuna yakalandığı söylendi. İddialara göre yeni şarkılarının tutmaması üzerine Teoman'ın eve kapandığı ve çevresindeki herkesle tartıştığı öğrenildi. 

teoman tükenmişlik sendormu

teoman tükenmişlik sendormu

ÜNLÜLERİN YAŞADIĞI TÜKENMİŞLİK SENDROMU NEDİR? Öğrenmek için tıklayın!

Her zaman yalnız görüntülenen Teoman, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde kızı Zeyno ile beraber gezerken objektiflere yakalandı. Babası ve kendisinin fotoğraflarının çekildiğini gören Zeyno, babasının arkasına saklandı. 2012 yılında ünlü fotoğrafçı Ayşe Kaya ile nikah masasına oturan bir yıl sonra kızları Zeynoyu kucaklarına aldı. Ünlü çift 2015 yılında anlaşmalı olarak ayrıldı kızın velayeti ise anneye verildi. 

teoman ve kızı Zeyno

teoman ve kızı Zeyno

PEKİ TEOMAN KİMDİR?

20 Kasım 1967 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Teoman evin tek çocuğudur. Tam adı Fazlı Teoman Yakupoğlu'dur. İki buçuk yaşındayken avukat olan babasını kaybetti. Eğitim hayatında başarılı olan Teoman, Boğaziçi Üniversitesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesi'nde kadın araştırmaları üzerine yapmak istedi fakat tezi beğenilmedi. 1986 yılında müzik kariyerine başladı. Bir grubun vokalliğini yapan Teoman, 1996 yılında ise katıldığı bir yarışmada ödül kazandı. "O" albümünün müzik kanallarında ve radyolarda en çok istek alan şarkıları "Sus Konuşma", "O", "Bazı Yalanlar" ve "Gemiler" olmayı başardı.

teoman kimdir

teoman kimdir

1998 ve 1999 yılında dört şarkının klipleri müzik kanallarına birinci sıraya yükseldi. Şarkılarının çoğunu İstanbul semtlerinden ilham alarak yaptı. 2011 yılına kadar başarılı bir şekilde ilerleyen Teoman birden müziği bıraktığını ve yorulduğunu duyurdu.

Tam bir yıl sonra yeniden müzik yapacağını söyleyen Teoman, son olarak "Eski Bir Rüya Uğruna" albümünü çıkardı. 30 Aralık 2012 tarihinde Ayşe Kaya ile evlendi. 2015 yılının Mart ayında boşandı. Çiftin Zeyno Şazi Yakupoğlu isminde bir kızı var.

Esra Bilgiç'in türkü performansı hayran bıraktırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Bilgiç'in türkü performansı hayran bıraktırdı!
Emel Sayan'dan acı haber! Sosyal medya hesabından duyurdu...

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayan'dan acı haber! Sosyal medya hesabından duyurdu...

BİR YORUM YAPIN 0