Şarkıcı Ceylan yine imaj değiştirdi görenler tanıyamadı! Peki Ceylan kimdir?

Yaptığı imaj değişiklikleriyle hayranlarının tanımakta zorlandığı Ceylan, yine bambaşka birine dönüştü. Ünlü türkücü, Gülşen'e ve Elçin Sangu'ya benzetildi.

Küçük yaşlarda girdiği sanat camiasında, göz önünde büyüyen ve en küçük değişimi bile çabucak fark edilen Ceylan, bu kez yenilediği imajı ile bambaşka birine dönüştü. Saç stili ve makyajıyla eski halinden eser bırakmayan Ceylan'ı görenler tanımakta zorluk çekti.

Sosyal medya platformu Instagram üzerinden yeni imajını paylaşan ünlü şarkıcı, fotoğraf karesine, "Ceylan 2021" notunu ekledi. Saç rengini, stilini ve makyajı değiştiren Ceylan, paylaşımıyla kısa sürede gündem olurken, stili ile yabancı ve yerli pek çok yıldıza  benzetildi.

EN SON VİLLASINI SATIYORDU!

Ünlü türkücü Ceylan, 2017 yılında Bodrum Yalıkavak'tan bir villa satın almış ve oraya yerleşmişti. 500 metrekare büyüklüğünde ve 5+1 lüks olan villayı özel olarak dekore ettiren Ceylan'ın, İstanbul'da yapacağı yatırım sebebiyle 7 milyon TL'ye satışa çıkardığı belirtildi.

Ceylan'ın villasının iç kısmı bu şekilde:

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Instagram hesabını aktif kullanan şarkıcı Ceylan, imaj değiştirdi. Daha önce saçlarını kısa kestiren 46 yaşındaki şarkıcı, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Ceylan, karesine "Bakışlar anlatır her şeyi aslında her şey orada gizlidir" notunu düştü. Ceylan'ın büyük değişimi dikkatlerden kaçmadı. Takipçileri ünlü türkücüyü tanımakta zorlandı. 

Bazı sosyal medya kullanıcıları Ceylan'ın yeni imajını Şükran Ovalı'ya benzetti.

ULUS'TA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ!

Almanya'da babasıyla beraber düğün salonlarında çıktıktan sonra meşhur olan şarkıcı Ceylan yıllar içerisinde büyük değişimlere yaşadı. Sürekli görüntüsünü değiştiren şarkıcı koronavirüs sonrası ilk kez görüntülendi. Ulus'ta bir bankaya giren Ceylan'ın spor tarzı ve makyajsız hali hayranlarını şaşırttı.

ceylanın makyajsız hali

ceylanın makyajsız hali

YouTube’daki Ceylan Müzik kanalının tanıtım fotoğrafları için objektif karşısına geçen şarkıcı Ceylan imajını yeniledi. Koronavirüs önlemleri kapsamında konserlerini iptal eden Ceylan, türkü ve arabesk tarzlardan oluşan 10 eski şarkısını YouTube kanalı için yeniden düzenleyecek. 

Ceylan Müzik adını verdiği kanalı için saç rengini de değiştiren şarkıcı, “Sürekli arayış içinde olmak beni mutlu ediyor” dedi.

ŞARKICI CEYLAN KİMDİR? CEYLAN KAÇ YAŞINDA?

26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ceylan, aslen Tunceli kökenlidir. 10 yaşındayken 1984 yılında şarkıcılık yapmaya başlayan Ceylan, o dönemde seslendirdiği eserlerle geniş kitleler tarafından tanındı. Nalan ve Nazan Avcı adında ikiz ablası vardır. Kral TV tarafından 1999 yılı ve 2001 yılında iki kere En İyi Kadın THM sanatçısı seçilen Ceylan, 2005 yılında çıkardığı “Ah Gönlüm” albümü ile Mü-yap tarafından altın plak ile ödüllendirilmiştir.

Oğlunu göremediği için savcılığa başvuran Özcan Deniz'den yeni hamle

İLİŞKİLİ HABER

Oğlunu göremediği için savcılığa başvuran Özcan Deniz'den yeni hamle
'Turnayı gözünden vurmadık!' diyen oyuncu Bade İşçil'den yeni açıklama

İLİŞKİLİ HABER

'Turnayı gözünden vurmadık!' diyen oyuncu Bade İşçil'den yeni açıklama
Estetikle başı belaya giren şarkıcı Lara gözyaşlarına boğularak pişmanlığını anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Estetikle başı belaya giren şarkıcı Lara gözyaşlarına boğularak pişmanlığını anlattı!
Ebru Şallı hakkında çıkan haberler hakkında konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı hakkında çıkan haberler hakkında konuştu
Bir dönemin popüler modeliydi! Loni Willison, çöpten topladıklarını yerken görüldü

İLİŞKİLİ HABER

Bir dönemin popüler modeliydi! Loni Willison, çöpten topladıklarını yerken görüldü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

ben 2 yıl önce

bu kadın kimmi pkk nın sanatçı ayağı

kemal 2 yıl önce

yukarıdaki resimlerin hükmünü aşağıdaki resim tamamen bitirdi estetik insanlıktan çıkarmış hepsini

Herten 2 yıl önce

2021 görünümlü murat 124

Alp 2 yıl önce

Makyajlı Photoshoplu halini bilmiyorum ama makyajsız doğal haliyle estetiklerden sonra İbrahim Büyükak’a benzemiş net.

ATILLA TÜRK 2 yıl önce

bana göre cok cirkin olmusslar hele bunlarla evleneneri bekleyen en büyük tehlike yaslari biraz ilerlesin ssuratlari acayip korkunc cirkinlesecekler boya estetik derken tipki kislik turafnda sebze gibiler vitanimsizlik ilgisizlik can sikintisi maneviyat eksikligi simariklik medya sebekligi begenilmeme egsousay say bitmez bunlarin hali acinacak haldeler

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun