Oğlunu göremediği için savcılığa başvuran Özcan Deniz'den yeni hamle

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, Feyza Aktan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey'e ulaşamadığını belirterek savcılığa başvurmuştu. Ünlü sanatçıdan bu başvuru sonrası yeni bir hareket geldi. Deniz, oğlunu daha rahat görebilmek için oğlunun yaşadığı villanın hemen yanındaki konutuna yengesini yerleştirdi.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Adalet Saray'ına giden sanatçı Özcan Deniz, savcılığa başvuruda bulundu. Deniz ve eski eşi Feyza Aktan boşanırken vardıkları anlaşmaya göre baba Özcan Deniz, haftanın belirli günlerinde oğluyla vakit geçirecekti. Deniz buna göre oğlu Kuzey'in doğum günü kutlaması için bir gün öncesinde oğluyla bir araya gelecekti fakat anlaşmaya uyulmadı. Oğlundan yaklaşık olarak on gündür haber alamayan Özcan Deniz, kamera kayıtlarına göre oğlunun hiç tanımadığı insanlar tarafından geceleyin geç saatte eve getirildiğini öğrendiğini ve eski eşi Feyza Aktan'ın oğullarıyla hiç ilgilenmediğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Deniz adliyeden çıkarken, "Hukuki yola başvurmak zorunda kaldım." dedi.

Dava devam ederken Deniz'den yeni bir hamle geldi. Deniz'in evliyken oturduğu evde oğlu ve eski eşi yaşamaya devam ediyor. Evin hemen yanındaki villa da Deniz'e ait. Sanatçı, oğlunu rahatça görebilmek için o villaya eski yengesi Evren Hanım’a tahsis etti. Deniz bu sayede yengesine misafirliğe geldiği zaman istediği gibi oğlunu da görebilecek.

Önceki gün yeni evinden çıkarken görüntülenen Deniz, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Şarkıcı Ceylan yine imaj değiştirdi görenler tanıyamadı! Peki Ceylan kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ceylan yine imaj değiştirdi görenler tanıyamadı! Peki Ceylan kimdir?
'Turnayı gözünden vurmadık!' diyen oyuncu Bade İşçil'den yeni açıklama

İLİŞKİLİ HABER

'Turnayı gözünden vurmadık!' diyen oyuncu Bade İşçil'den yeni açıklama
Sevilen aktörler yepyeni projelerle karşınızda! Ünlü isimler belgeselci oldular...

İLİŞKİLİ HABER

Sevilen aktörler yepyeni projelerle karşınızda! Ünlü isimler belgeselci oldular...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

izmir hakkı kul 2 yıl önce

sanatçı camiası param var 4-5 defa evlenip gönül eylendiririm deyip çocukları yakmayın bazıları bu çocuk benim değil dediler sizde bir baba tarafından atılan kabul edilmeyen çocuk olabilirdiniz emrahın oğlu ne acılar yaşadı ortada anne var baba yok kadınlarda ünlülerler evlenme havasına çocuk yapmasın çocuklarını perli perişan etmesin yazık günah

izmir hakkı kul 2 yıl önce

çocuk baba ve anne bir bütündür anneyi salla çocuk benim düşüncesi mafyavari bir düşüncedir.evliliği hayat boyunca devam ettirmeyi düşünmeyenler asla çocuk yapmasın babada süs olsun diye evlenip 1-2 yıl sonra ayrılmasın çocuğun hayalini ve geleceğini bitiren hamleleri çocuk affetmez büyüyünce acısını alır bunu unutmayın