Sevilen aktörler yepyeni projelerle karşınızda! Ünlü isimler belgeselci oldular...

Gezi ve doğa programlarına yönelen isimlerden olan Engin Altan Düzyatan, Kıvanç Tatlıtuğ, Kıvanç Kasabalı, Erkan Can ve Güvenç Kıraç TRT'de belgesel çekimi için kolları sıvadı.

Ekran karşısında severek izlenen ve yoğun bir izleyici kitlesine sahip olan ünlü isimler bu kez de dizi ve filmlerden ziyade gezi-doğa programlarına yöneldiler. Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan, Erkan Can, Kıvanç Kasabalı ve Güven Kıraç gibi isimlerin sunumu ve gezgin rolü ile belgesellerin yeni yüzleri karşımıza gelecek.

KIVANÇ TATLITUĞ: TARIM BİZİM GELECEĞİMİZ

Tatlıtuğ, "Tarım Bizim Geleceğimiz" belgeselini seslendirirken sunumunu da yapacak. Ülkemizin eşsiz güzelliklerini öne çıkaracak olan belgeselde tarımın Türkiye'nin hem cevheri hem de geleceği olduğuna dikkat çekecek.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN: SEN DE TANIK OL

Fotoğrafa karşı ilgi ve merak duygusuyla bilinen Düzyatan'ın "Sen de Tanık Ol" programı TRT Belgesel'de yayınlanıyor. Ünlü oyuncu Afrika'nın sesine kulak vermek için Masai Mara'daki anlarını ölümsüzleştiriyor.

KIVANÇ KASABALI: ŞEHİRDEN UZAKTA

"Şehirden Uzakta" programıyla her bölümde farklı bir ili gezerek Anadolu'nun sıcak ve samimi insanlarını ekrana taşıyor.

ERKAN CAN VE GÜVEN KIRAÇ: KARAVANDA

Çeşitli ülkeleri gezerek en çok merak edilen yerleri seyahat edecek olan iki aktörün programı "Erkan Can ve Güven Kıraç Karavanda" adıyla beIN CONNECT'te yayınlanıyor.

Oğlunu göremediği için savcılığa başvuran Özcan Deniz'den yeni hamle

İLİŞKİLİ HABER

Oğlunu göremediği için savcılığa başvuran Özcan Deniz'den yeni hamle
'Turnayı gözünden vurmadık!' diyen oyuncu Bade İşçil'den yeni açıklama

İLİŞKİLİ HABER

'Turnayı gözünden vurmadık!' diyen oyuncu Bade İşçil'den yeni açıklama

BİR YORUM YAPIN 0