Funda Arar'dan evde lahmacun partisi! Şarkıcı Funda Arar kimdir?

Önceki akşam şarkıcı Funda Arar sosyal medya hesabından canlı yayın açarak evde lahmacun yaptı. Hayranları bu videoyu çok beğenip binlerce yorumda bulundular. Peki Funda Arar kaç yaşında? Funda Arar nereli? İşte sorunun yanıtları:

Koronavirüs nedeniyle ünlü isimler konserlerini iptal etmişti. Hayranlarının merak ettiği ünlü isimler sosyal medyada canlı yayın açarak takipçilerini mutlu etmeye devam ediyor. Bu kez de Funda Arar mutfakta hünerlerini gösterdi. Ünlü şarkıcı önceki akşam Instagram’da yaptığı canlı yayında lahmacun pişirdi. Kendi elleriyle hamur açan Arar, takipçilerine tarif vermeyi ihmal etmedi. Şarkıcı söylediği şarkılarla da hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

FUNDA ARAR KİMDİR?

1975 yılında Ankara'da dünyaya gelen Funda Arar, İlk öğrenimini Ankara'da, orta ve lise öğrenimini babasının görevi nedeniyle Muğla ve Adapazarı'nda tamamladı. Müziğe olan ilgisi ve yeteneği küçük yaşlarda fark edilen Arar, ilkokul 3. sınıftan itibaren mandolin ve solfej dersleri almaya başladı.İlk klibi çekilen şarkı "Sevgiliye" oldu bu albümde. "Sevgiliye" albümünün bir başka özelliği ise Funda Arar'ın bestecilik yönünü ortaya koyan ilk çalışma olmasıydı. Sözleri ve Müziği Funda Arar'a ait "Seni Düşünürüm" ün klibinin yayına girmesiyle birlikte çok daha geniş kitleler onu tanıdı.Mart Ayının ilk yarısında Funda Arar, hazırlıkları 1.5 yıldır devam eden ikinci solo albümü "Alagül"ü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Hollywood oyuncu Eva Mendes karantina günlerinde cam siliyor

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood oyuncu Eva Mendes karantina günlerinde cam siliyor
Sunucu Ece Üner'den Bakan Fahrettin Koca'ya açık mektup!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Ece Üner'den Bakan Fahrettin Koca'ya açık mektup!
Esnafa moral vermek için pazarda şarkı söyledi!

İLİŞKİLİ HABER

Esnafa moral vermek için pazarda şarkı söyledi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0