Esnafa moral vermek için pazarda şarkı söyledi!

Sokağa çıkma yasağı bulunan anneannesinin ihtiyaçlarını almak için pazara giden genç kız pazarcılara şarkı söyleyerek sosyal medyanın gündemine oturdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul Mecidiyeköy'de yaşayan ve sokağa çıkma yasağı bulunan 73 yaşındaki anneannesinin ihtiyaçlarını karşılamak için pazara giden İrem Erdal pazarcılara moral verdi. Pazarın girişinde durarak 'Dön Bebeğim' isimli şarkıyı söyleyen Erdal'a pazarcılardan da destek gecikmedi. Bir pazarcı ve İrem'in yaptığı düet ise sosyal medyaya damga vurdu.

İrem ve pazarcının düetini izleyen sosyal medya kullanıcıları "Kimi yaşlılara eziyet eder kimi hizmet eder. Çok güzel davranış", "Aferin sana güzel gardaşım" ve "Helal olsun sana" yorumları yaptı.

Sunucu Ece Üner'den Bakan Fahrettin Koca'ya açık mektup!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Ece Üner'den Bakan Fahrettin Koca'ya açık mektup!
Funda Arar'dan evde lahmacun partisi! Şarkıcı Funda Arar kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Funda Arar'dan evde lahmacun partisi! Şarkıcı Funda Arar kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0