Ünlü sanatçı Uğur Işılak isyan etti: Batsın kininiz...

Ünlü sanatçı Uğur Işılak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adeta isyan etti. Işılak son paylaşımında #BizBizeYeteriz diyerek binlerce beğeni ve yorum aldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs nedeniyle kabine toplantısı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Dayanışma kampanyası başlatıldığını açıklayarak, "Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Biraz önceki toplantımızda bakan arkadaşlarımız da, aynı şekilde bu ayki maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı aldılar." dedi. Bu sözlerin üzerine sosyal medyada olumsuz sözler söyleyenler için ünlü sanatçı Uğur Işılak isyan etti. "Devlet destek olur, karşı çıkarsınız" sözleriyle başlayan paylaşımına "batsın kininiz" sözleriyle noktaladı.

İŞTE UĞUR IŞILAK'IN PAYLAŞIMI;

"Devlet destek olur, karşı çıkarsınız. 

Millet fedakârlık yapmak ister, karşı çıkarsınız.

Yasak gelir karşı çıkarsınız; yasaklanmaz karşı çıkarsınız. 

Batsın sizin kininiz, nefretiniz, ideolojiniz."

YENİ PAYLAŞIM GELDİ: BİZ BİZE YETERİZ...

Haluk Levent'in 'Dayanışma Günleri' kampanyasına Furkan Palalı'dan destek!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'in 'Dayanışma Günleri' kampanyasına Furkan Palalı'dan destek!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 14

emine turan 4 yıl önce

her zzman vatan ve milletin yanindayiz biz bize yeteriz imefeye bor almiyalim hayatimiza nzmusumuzz vTznimiza ipotek koydurmiyalim bi: bize yeteriz

Dulacehu 4 yıl önce

Ugur bey batmasin chp ve diyerlerin kini.neden diyeceksin.ben 3 lider tutum.1 sayin demirel .bu chp ve ekipleri demirele kufur hakaret ede ede .demirel basbakan oldu bir daha oldu ve enson cumhurbaskani oldu .sayin demirel calisti onlar kufur hakaret etiler.sonlari perisan oldular .2.sayin ozal ayni sekilde yuklendiler .ozal calisti basbakan basbakan en son cuhurbaskani.yine chp nini sonu sirif.3.sayin baskanimiz erdogan .sayin erdoganin kac kere basbakan oldugunu sayaniyorun.ayni sekilde cunhurbaskani ve en son bskan oldu..bu chp nin kufurbaz milletvekileri .chp sinde eksik olmasin .ansekilde kincilerde.onlar benin tutuvun baskanlara hakaret etikce kazaniyorlar.

Toplam 2 beğeni

AKINCI RUHU 4 yıl önce

#BizBizeYeteriz Türkiye

Toplam 1 beğeni

mami57 4 yıl önce

Adamın dibisin ağzına sağlık helal olsun sana

Gurbet 4 yıl önce

Artık sözün bittiği yerdeyiz Akla karayı içimizde çürük zihinleri Bedendeki o uru kesip atma vaktidir Yoksa tüm vücudu sarıp yok olmaya mahkümuz Çünkü bu milletin başına ne geldiyse merhametinden ötürü gelmiştir Şu durumda kenetlenmemiz gerekirken bunu fırsat bilip sözde ifade özgürlüğü altında devletimize ve asil Türk milletine açıkça düşmanlık ilan ederler Bu hainler gözlerini batıya çevirip o akıl hocalarının yok oluşunu görsünler Tarihi kara elleri kanlı zalim devletlerin helak oluşunu izlesinler Allah daima doğrunun yanındadır geçmişte Ecdadımız mazlumun hakkını müdafaa ederek şanlı tarihine altın harflerle yazmıştır

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun