Haluk Levent'in 'Dayanışma Günleri' kampanyasına Furkan Palalı'dan destek!

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 30 bin TL bağışladığını açıkladı. Şarkıcı Haluk Levent'in sosyal medyadan duyurduğu 'Dayanışma Günleri' kampanyasına ise, ünlü sporcu ve sanatçılar kısa sürede desteklerini açıklamıştı. Merih Demiral 500 aileye desteğini açıklarken, Umut Nayır ise 300 aileye destek vereceğini belirtmişti. İşte o isimler...

Haluk Levent'in sosyal medyadan başlattığı Dayanışma Günleri kampanyasına, ünlü sanatçılardan destek gelmeye devam ediyor. Oyuncu Furkan Palalı, Haluk Levent'i arayarak 35 ailenin 2 aylık gıda paketlerini karşılamak istediğini açıkladı.

HALUK LEVENT'TEN 'MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA DESTEK!

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete sesleniş konuşmasında açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası'na desteğini açıkladı. Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Ahbap, sadece STK olarak kendi görevini yapıyor. Bugün sayın Cumhurbaşkanımızın bağış çağrısına Haluk Levent olarak 30 bin TL ile ben de katılıyorum.' ifadelerine yer verdi.

HALUK LEVENT'İN ÇAĞRISINA ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK!

Ünlü sanatçı Haluk Levent'in, Koronavirüs salgını nedeniyle başlattığı Dayanışma Günleri kampanyasına birçok isim katıldı. Futbolcu Merih Demiral 500 ailenin gıda paket ihtiyacını, yönetmen ve oyuncu Onur Saylak 20 ailenin gıda paketini, şarkıcı Murat Boz 1000 ailenin 2 aylık gıda paketini, Can Yaman 50 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını, voleybolcularımız Özge Kırdar ve kardeşi Gözde Kırdar 00 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını, oyuncu Kaan Yıldırım 30 ailenin 2 aylık gıda paketini, şarkıcı Derya Uluğ 30 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını, futbolcu Umut Nayır 300 ailenin 2 aylık gıda paketini, şarkıcı Bora Duran 20 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını, sunucu Seda Sayan 360 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını, Hakan Balta ve eşi Derya Balta 706 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını, Merve Özbey 20 ailenin 2 aylık gıda paketini, futbolcu Cenk Tosun 250 ailenin 2 aylık gıda paketini ve Gülben Ergen 50 ailenin 2 aylık gıda paketini karşılayacağını açıkladı. Kampanyaya destek veren ünlüleri Twitter hesabından tek tek teşekkür dileklerini ileten şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaştığı bazı tweetler:

- BORA DURAN

- HANDE YENER

- ARAS BULUT İYNEMLİ

- SEDA SAYAN İLE CANER ERKİN- ŞÜKRAN OVALI ÇİFTİ

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN OTEL ÇALIŞMASI

Salgın koronavirüs sebebiyle gecesini gündüzüne katarak, yoğun bir tempo ile çalışan sağlıkçılarımız için harekete geçen Haluk Levent, bunun için yaptığı çalışmaların sonucunu aldı. Gününün bir çoğunluğunu hastanede kalmak zorunda olan sağlıkçıların hem kendi taşıdıkları risk hem de eve gittiği zaman aile üyelerine bulaştırma riski olması sebebiyle çözüm arayan Levent, Twitter hesabında otel çalışmasında olduğunu söyledi.

İşte Haluk Levent'in sağlık çalışanlarıyla ilgili o yazısı:

''Doktorundan asistanına, hemşiresinden, hizmetliye kadar tüm sağlık çalışanları en riskli grupta. Hastaneden eve gidiyorlar. Ve evde yaşlı biri varsa onlar da risk grubuna giriyor.
İsteyen sağlık personelinin hastaneye en yakın otel pansiyona gitmesi için çalışmalar yapıyoruz.''

Dün yayınladığı bu yazıdan sonra 3 otel sahibi, sağlık çalışanlarımız için destekte bulunabileceklerini söyledi.

Selena'nın Selin'inin son hali! Cansu Demirci kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Selena'nın Selin'inin son hali! Cansu Demirci kimdir?
Ünlü sanatçı Uğur Işılak isyan etti: Batsın kininiz...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Uğur Işılak isyan etti: Batsın kininiz...

BİR YORUM YAPIN 13

Hadi 3 yıl önce

İnsan dediğin zor zamanda belli olur.

çağdaş 4 yıl önce

Market sahipleri niye destek vermiyor halka,hep bana hep bana, harca harca diyorlar.

Toplam 1 beğeni

Basiret 4 yıl önce

Rahmi koç ve demirören tüpde indim yapıp destek olsun.çok zengin bunlar, birşey kaybetmezler.

Hasan 4 yıl önce

Serveti milyar dolarların üzerinde olanlar fedakarlık yapmıyorlar maalesef.

Toplam 1 beğeni

ferdi 4 yıl önce

tebrikler

Yorumların Tümünü Okuyun