Koronavirüse yakalanan Pink: Ateşim yoktu ama çok şiddetli göğüs ağrısı vardı!

ABD'li ünlü şarkıcı Pink sosyal medya hesabından kendisinin ve oğlunun koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Pink sosyal medya hesabı üzerinden son gelişmeleri anlattı.

Geçtiğimiz haftalarda, kendinin ve oğlunun koronavirüse yakalandığını açıklayan Pink, karantina boyunca süren üç haftalık tedavileri hakkındaki gelişmelerini anlatırken sürecin çok dengesiz seyrettiğini ifade etti. Oğlunun rahatsızlanması ardından kendisine de bulaştığını belirten Pink, önceleri hiç ateşlenmediğini ancak şiddetli bir göğüz ağrısı yaşadığını vurguladı. Daha sonra ise bir gece ansızın nefes almadığını söyleyen Pink, oğlunda belirtilerin bu kadar şiddetli seyretmediğinin de ayrıca altını çizdi. 

Pink ve oğlu koronavirüse yakalandı

Pink ve oğlu koronavirüse yakalandı

"Son üç hafta boyunca (Jameson'ın) belirtilerini ve kendiminkileri bir günlüğe kaydettim. Üç hafta sonra hala (yüksek) ateşi var. Bu ikimiz için de lunapark treni gibiydi" diyen şarkıcı aynı zamanda astım hastası olduğunu da ilave ederek,"Gerçekten ama gerçekten korkutucu bir hal aldı, yalan söylemeyeceğim" şeklinde açıklama yaptı.

Pink ve oğlu son dakika haberi

Pink ve oğlu son dakika haberi

Pink'in eşi Carey Hart ile küçük kızı Willow Sage Hart'ın sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenildi.

Pink son gelişme

Pink son gelişme

PİNK VE OĞLU JAMESON KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

Kovid -19 koronvirüs çeşidi tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Çin'den sonra en çok kaybı İtalya vermekte. Dünyaca ünlü birçok isimde virüse yakalandı. Bunlar arasında şarkıcı Pink'te var. Pink bu üzücü haberi hayranlarına sosyal medya hesabından duyurdu.

pink ve oğlu

pink ve oğlu

Pink süreci işte bu sözlerle anlattı:

"İki hafta önce 3 yaşındaki oğlum Jameson ve ben Covid-19 belirtileri gösteriyorduk. Şanslıydık ki hekimimiz sayesinde test yaptırdık. Sonucum pozitif çıktı. Ailem halihazırda evde kalıyordu ve bunu doktorumuzun talimatını izleyen son iki hafta boyunca sürdürdük."

pink bağış yaptı

pink bağış yaptı

BAĞIŞTA BULUNDU!

Kısa sürede tedavi altına alındıkları için hastalığı yendiklerini fakat sürecin oldukça acı verici olduğunu belirtti. Ünlü şarkıcı, bu süreçte mücadele gösteren sağlık çalışanlarını destek olmak amacıyla Temple Üniversitesi Hastanesi Acil Yardım Fonu'na 500 bin Dolar ve Los Angeles Kriz Fonuna da 500 bin Dolar bağış yaptı.

Lady Gaga koronavirüs süreci için "Aynı Gemideyiz" diyenlere tepki koydu!

İLİŞKİLİ HABER

Lady Gaga koronavirüs süreci için "Aynı Gemideyiz" diyenlere tepki koydu!

BİR YORUM YAPIN 0