Türkan Şoray ile Filiz Akın, Instagram'da hasret giderdi

Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirildi. Hal böyle iken usta sanatçılar Filiz Akın ve Türkan Şoray evde dinleniyor. Usta sanatçılar sosyal medyadan hasret giderdi.

Yeşilçam’ın usta oyuncuları Türkan Şoray ile Filiz Akın, koronavirüs önlemleri kapsamında 65 yaş ve üstü kişiler için sokağa çıkma yasağının gelmesiyle evlerinde karantinaya çekildi. İki eski dost, sosyal medya hesabı üzerinden hasret giderdi.

Hayranlarını çok özlediğini söyleyen Şoray, “Sevdiklerimle yine böyle kucaklaşacağım günleri hasretle bekliyorum. Geçecek bu kara günler. Sağlık çalışanlarımıza minnetimiz sonsuz” ifadelerini kullandı. Şoray’ın bu sözlerine yakın dostu Filiz Akın, özlem dolu bir mesajla karşılık verdi. Akın, “Duygularına aynen katılıyorum. Ne güzel ifade etmişsin. Ben de tüm sevenlerin gibi seni ve sohbetlerimizi çok özledim Türkan’cım” mesajını yazdı. Şoray ise mesajın altına “Canım arkadaşım ben de seni çok özledim” notunu düştü. 

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0