Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?

Survivor All Star 2022'de bu gece final heyecanı yaşanacak. Yarışmasındaki Nisa Bölükbaşı, yarışmada dikkat çeken isimlerden birisi haline geldi. Google'da en çok arananlara yerleşen Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında? Nisa Bölükbaşı aslen nereli? İşte tüm merak edilen soruların yanıtı:

Survivor'da yaşananlar gelişmeler izleyiciler tarafından anbean takip ediliyor. Özellikle yarışmanın yayınlandığı saatlerde yarışmacıların hayatları merak konusu oluyor.Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı Survivor 2022 All Star'da bu akşam şampiyonluk için mücadele edecek.  Genç yaşına rağmen adadaki zorlu koşullarda iyi performans sergileyen Nisa Bölükbaşı'da merak edilen isimler arasına girdi. Gönüllüler takımının başarılı elemanlarından Nisa, küçük yaştan itibaren sporla ilgileniyor ve profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynuyor. 

Survivor NisaİLİŞKİLİ HABERSurvivor Nisa'nın çocukluk halleri şaşırttı!

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998'de Çekya'nın başkenti Prag'ta doğan Nisa Bölükbaşı, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. 

Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor. Nisa'nın boyu 1.70.

Survivor Nisa'nın çocukluk halleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Nisa'nın çocukluk halleri şaşırttı!
Survivor 2022 All Star finali nerede yapılacak? Tersane İstanbul nerede, nasıl gidilir?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor 2022 All Star finali nerede yapılacak? Tersane İstanbul nerede, nasıl gidilir?
Ceyda Ateş aşka geldi! Eşi Buğra Toplusoy'a övgü yağdırdı

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Ateş aşka geldi! Eşi Buğra Toplusoy'a övgü yağdırdı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Nisayi seven 3 yıl önce

Nisayi cok seviyoruz kusme kazanmaya devam şampiyonnnn

Toplam 4 beğeni

sanane 3 yıl önce

bu kızdan nefret ettiğim kadar kimseden etmedim inşallah ölür orada

Asena 4 yıl önce

Nisayi cok seviyorum.Tum kadinlar icerisinde en basarili NİSA bence .Daima mutlu olsun .Kazanmaya devam et senkeyiz NİSA

Toplam 9 beğeni

Aaa 4 yıl önce

Nisa çok tatlı bir kız onu çok seviyorum nisayi destekliyoruz HAYDİ Nisa

Toplam 15 beğeni