Survivor 2022 All Star finali nerede yapılacak? Tersane İstanbul nerede, nasıl gidilir?

Yıllardır ekranları kasıp kavuran sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star'da final heyecanı için nefesler tutulurken finalin gerçekleşeceği yer izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki Survivor 2022 All Star finali nerede yapılacak? Tersane İstanbul nerede, nasıl gidilir? İşte merak edilen yanıtlar haberimizde...

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star, her yıl yepyeni yarışmacıları ve heyecan uyandıran oyunlarıyla izleyenleri ekran başına kilitliyor. Dünyanın en zor yarışmalarından biri olarak görülen Survivor'da şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele veren yarışmacılar aylarca zorlu mücadeleler içerisinde şampiyonluğa ulaşmaya çalışıyor. 29 Haziran Çarşamba günü yarışmada yarı final heyecanı yaşandı ve finale bir adım daha yaklaşan isimler belli oldu. Birçok kişi finalin gerçekleştirileceği Tersane İstanbul'u merak ediyor. Gelin Survivor 2022 All Star finalinin yapılacağı Tersane İstanbul'a dair detaylara birlikte göz atalım.

Survivor 2021 finali nerede çekildi? SurvivorİLİŞKİLİ HABERSurvivor 2021 finali nerede çekildi? Survivor'da geçen Galataport nerede ve nasıl gidilir?

SURVİVOR 2022 ALL STAR FİNALİ NEREDE OLACAK?​ TERSANE İSTANBUL NEREDE?

Survivor 2022 All Star finalinin yapılacağı yere dair birçok kişi arama motorlarında hızla araştırma yapmaya başladı. Yarı finalin ardından finale ev sahipliği yapacak olan Tersane İstanbul, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Tersane Caddesi'nde Haliç'in kenarında yer almaktadır. 

AÇIK ADRES: Kasımpaşa, Tersane İstanbul, Haliç Camii Kebir Mahallesi Taşkızak, Tersane Cd. No:5, 34440 Beyoğlu/İstanbul

Tersane İstanbul konum

Tersane İstanbul konum

Sadberk Hanım Müzesi ve Kadın Kültürü Müzesi'nin yanı sıra sanat fuarlarından sergi ve müzayedelere, konser ve moda festivallerine kadar birçok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Tersane İstanbul toplamda 242,000 m² alana kuruludur. Aynı zamanda burada Açık Hava Konser Alanı ve çeşitli sanat galerileri de bulunmaktadır.

2022 Survivor finalinin gerçekleşeceği Tersane İstanbul

2022 Survivor finalinin gerçekleşeceği Tersane İstanbul

TERSANE İSTANBUL ÇALIŞMA SAATLERİ

Günün her saatinde ziyarete açık olan Tersane İstanbul'da satış ofisi saat 10:00 ve 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Öte yandan konaklama imkanı da sunan Tersane İstanbul'da 1100 odalı 4 lüks otel yer almaktadır.

Tersane İstanbul

Tersane İstanbul

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?
Survivor Nisa'nın çocukluk halleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Nisa'nın çocukluk halleri şaşırttı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Hüsna yüksel 1 yıl önce

Nisa yensin

selim 1 yıl önce

bunun kadar oyuncu numaracı görmedim kendine acındırmak için her numarayı yaptı tam bir üçkağıtçı bölesi insanları survıvora niye alıyosunuz kimse benim türk milleti halkımla dalga gecemez şımarık edepsiz saygısız birinin ne işi var