İstanbullu Gelin’in Fikret’i Salih Bademci sosyal medyayı salladı!

Kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Salih Bademci, baba oldu. Ünlü oyuncu üç aylık kızı ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Güzel anlardan asla vazgeçme" dedi..

Ula İstanbul dizisiyle yıldızı parlayan Salih Bademci son olarak İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Fikret karakteriyle gönüllere taht kurmuştu. İstanbullu Gelin'in final yapmasının ardından ekranlar uzak kalan ünlü oyuncu eşi İmer Özgün ve kızı İklim'le birlikte vakit geçiriyor.  Bademci, kızı İklim'le gülümseten bir paylaşım yaptı. Salih Bademci'nin paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

BABA OLDUĞUNU DUYURMUŞTU!

Salih Bademci, kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile 2015 yılında hayatını birleştirmişti. İlk günden beri aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten, müjdeli haber geldi. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin oyuncusu olan 35 yaşındaki Salih Bademci ,babalık duygusunu ilk defa yaşadı. Geçtiğimiz hafta eşi İmer Özgün ile bebekleri dünyaya gelen Bademci, kızıyla ilk kez paylaşım yaptı. Instagram story'sinde kızını kucağına aldığı kareyi paylaşan Salih Bademci, kanguru da yüz göstermeden poz verdi.

Salih bademci ve kızı

Salih bademci ve kızı

"GÜÇ ONLARDA"

Bademci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla baba olduğunu duyurmuştu. Salih Bademci, bebeğiyle el ele tutuştuğu anları "Güç onlarda." notuyla yayınlamıştı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Melisa Sözen'li “Alef” yeni platformunda!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu ve Melisa Sözen'li “Alef” yeni platformunda!
İki hafta önce doğum yapan Merve Aydın'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı...

İLİŞKİLİ HABER

İki hafta önce doğum yapan Merve Aydın'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0