Kenan İmirzalıoğlu ve Melisa Sözen'li “Alef” yeni platformunda!

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Kırmızı Oda dizisi ile son dönemde büyük çıkış yakalayan Melisa Sözen'in paylaştığı Alef dizisi Türk Telekom'un Tivibu platformuna geliyor. FX ve BluTV ortaklığında yayımlanan dizi toplamda 8 bölümden oluşuyor.

İlk olarak 10 Nisan’da yayınlanmaya başlanan Alef dizisi Tivibu platformuna geliyor. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in paylaştığı Alef dizisi toplamda 8 bölümden oluşuyor. Aralık ayı itibarıyla Türk Telekom’un seç izle dizi klasöründe yer alan yapım polisiye dizi sevenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Kenan İmirzalıoğlu alef

Kenan İmirzalıoğlu alef

Tivibu'nun Seç İzle Dizi klasöründe, mistik polisiye türünde olan ve izleyicilerini gizem ve aksiyon dolu bir yolculuğa çıkaran 'Alef' dizisi yer alıyor. FX kanalının ilk yerli yapımı olan dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen yer alıyor. 

İstanbul'da işlenen esrarengiz cinayetleri katilin ardında bıraktığı gizemli ipuçları ışığında çözmek için çalışan dedektifler Kemal ve Settar'a, akademisyen olan Yaşar da yardım ediyor.

İstanbullu Gelin’in Fikret’i Salih Bademci sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

İstanbullu Gelin’in Fikret’i Salih Bademci sosyal medyayı salladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0