Zuhal Topal yayında gözyaşlarını tutamadı! Sağlıkçılar için...

Kendi adıyla yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programını sunan oyuncu Zuhal Topal, dün yayınlanan yeni bölümünde sağlık çalışanları için bazı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü oyuncu Zuhal Topal, dün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programında sağlık çalışanları ve ülkemizin Koronavirüs ile mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu ve yetkililere olan desteğini dile getirdi.  Topla, sosyal medyada gördüğü bazı ebeveyn doktorların yaşadıklarını ve sağlık çalışanlarına virüslüymüşler gibi muamele eden bazı kişilerin tavırlarını aktarırken gözyaşlarına hakim olamadı.

SOSYAL MEDYADAN ZUHAL TOPAL'A TEPKİ

Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal izolasyonun sağlandığı bu günlerde, oyuncu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada adlı yemek yarışma programı daha fazla ilgi çekmeye başladı. İzolasyon açısından yarışmayı artık program ekibinin kiraladığı bir villada çeken Topal ve ekibi, bu hareketleriyle beğeni toplamışlardı. Ancak Topal, gelin adaylarına verdiği puanlarla seyircilerin büyük tepkisini toplamaya başladı.

Kayınvalideleri hep haksız puan vermekle, birinci olmak için gelinlere düşük puan vermekle, birinci olmak için oyun oynamakla suçlayan Topal'ın, yarışmacıları kayırdığı iddia edildi. Seyirciler, Instagram'a yaptıkları yorumlarda ünlü oyuncunun haksızlık ettiğini belirten yorumlarda bulundular.

O yorumlardan bazılarında, “Donmuş tatlıya 9 puan verildikten sonra ve koskoca tadının son gün yarışmacısına sırf üç kuruşu alabilmek için 3 puan vermesi izahı olan davranışlar değil, artık benim için bu program bitmiştir izlemeyeceğim ve an itibariyle takibi bırakıyorum.” ve “Adaletsizlik yapmayın.” ifadelerinde bulundu.

Seyirciler, kimin birinci olacağını Zuhal Topal'ın birinci olacağını iddia ederek, “Kimin birinci olacağını Zuhal hanım bilir.”, “Bu hafta kim torpille birinci olacak.” yorumlarında da bulundular.

Kadir Doğulu'dan anlamlı hareket! Doğum gününde hediye yerine...

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu'dan anlamlı hareket! Doğum gününde hediye yerine...
Ferhunde Hanımlar dizisinin Burak'ı ünlü sanatçının oğlu çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ferhunde Hanımlar dizisinin Burak'ı ünlü sanatçının oğlu çıktı!
Serenay Sarıkaya sosyal medyadan paylaştı: Yeniden beraberiz!

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya sosyal medyadan paylaştı: Yeniden beraberiz!
Cennet Mahallesi'nin Pembesi Melek Baykal annesini paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Cennet Mahallesi'nin Pembesi Melek Baykal annesini paylaştı!

BİR YORUM YAPIN 29

ferhat 3 yıl önce

ne izleyecem bunları vatana millete beş kuruş faydası olmayanlara destek vermeyin. bunlar gibilerin amacı televizyonla milleti oyalamak

Toplam 2 beğeni

Doktor eşi 3 yıl önce

Sevimsiz şey

Toplam 1 beğeni

gezgin 3 yıl önce

gözyaşı reytinge dönüşür mü acaba,yalan gözyaşı

Toplam 3 beğeni

Gizli 3 yıl önce

Meyva veren agac taslanir niye kiskaniyosunuz begenmeyen seyretmesin bukadar

Toplam 5 beğeni

Fetiye 3 yıl önce

Dünde keyfine göre verdi diğerleri yüksek puan verdi diye kendisi düşük verdi bide diyor benim için ana yemek önemli begendide dusuk6 puan verdi kendisine herhalde3birsey getireni birinci yapıyor iyicene gözümden düştü

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun