Emre Aydın saçlarını eşine kestirdi! Sosyal medya adeta alt üst oldu...

Koronavirüs salgını nedeniyle kendilerini evlerinde karantinaya alan ünlüler saçlarını kestirmediği için eşlerine emanet etti. Bu isimler arasında Emre Aydın'da var.

Kişisel bakımlarını ihmal etmeyen ünlü isimler koronavirüs nedeniyle kuaför ve berberlerden uzak kaldı. Evlerinde karantinaya alan ünlüler, yeni bir akım başlattı. Bu isimlere son olarak şarkıcı Emre Aydın da dahil oldu. 1 aydır berbere gidemeyen Emre Aydın, çözümü saçlarını eşi Eda Köksal Aydın’a emanet etmekte buldu.

Saçları konusunda çok titiz olduğunu söyleyen Emre Aydın, başta korksa da sonuçtan memnun kaldı: “Aslında çok korkarak oturdum koltuğa ama çok memnun kalktım. Eda bu zamana kadar en beğendiğim kesimlerden birini yaptı. Sanırım ekipmanlarımızı alarak ara makas bile atmaya başlayacağız.”

Kardeş Payı filminin konusu nedir? Kardeş Payı dizisinin oyuncuları kim? Kardeş Payı izle...

İLİŞKİLİ HABER

Kardeş Payı filminin konusu nedir? Kardeş Payı dizisinin oyuncuları kim? Kardeş Payı izle...
Cennet Mahallesi'nin Pembesi Melek Baykal annesini paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Cennet Mahallesi'nin Pembesi Melek Baykal annesini paylaştı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Slm 4 yıl önce

Ne saç ama...

Ali 4 yıl önce

Cok onemli bir gelisme memleketimiz icin. Hayirlara vesile olsun

Toplam 3 beğeni