Survivor yarışmacısı Barış'ın ilk projesi belli oldu! Survivor Barış kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının başarılı isimlerinden Barış Murat Yağcı'nın Beşiktaş Spor Kulübü’nün Vodafone Park’ta düzenleyeceği kampanyanın kadrosunda yer alacağı konuşuluyor. Murat Yağcı kaç yaşında? Murat Yağcı nereli merak ettiğiniz soruları yanıtı haberimizde...

Barış Murat Yağcı’nın yarışma sonrası kadrosunda bulunacağı ilk proje belli oldu! Beşiktaş Spor Kulübü’nün 9 Ağustos tarihinde Vodafone Park’ta düzenleyeceği ve Kanal D’den de canlı olarak yayınlanacak “Bırakmam Seni” kampanyasının en önemli noktasını oluşturacak projenin kadrosunda Zafer Algöz, Hakan Altun, Onur Buldu gibi isimlerin yanında Barış'ın da bulunacağı konuşuluyor.

YASİN OBUZ İLE KAVGA ETMİŞTİ!

Koronavirüs nedeniyle haftanın 7 günü ekranlarda olan Survivor yarışmasında geçtiğimiz akşam Barış Murat Yağcı ile takımından Yasin Obuz yumruk yumruğa kavga etmişti. Yeni bölüm fragmanına yansıyan görüntülere Acun Ilıcalı, "İstemediğimiz şeyler oldu. Toplantı sonrası diskalifiye gelir mi ona karar vereceğiz" ifadelerini kullandı. Hal böyle iken Barış Murat Yağcı'nın kim olduğu ve daha önce de nerede oynadığı merak edilenler arasında. Barış, adada gösterdiği başarının yanısıra, takım arkadaşlarıyla yaşadığı gerginlikle de gündeme geliyor. Survivor Barış Murat Yağcı, Kiralık Aşk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde oynamıştı. 

PEKİ BARIŞ MURAT YAĞCI KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

1991 yılında İzmir’de doğan Barış Murat Yağcı, eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır. Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım attı. 1,92 boya sahip olan Barış, 88 kilogram ağırlığındadır.

İlayda Akdoğan İran'da mahsur kalmıştı! İlk açıklama geldi... İlayda Akdoğan kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

İlayda Akdoğan İran'da mahsur kalmıştı! İlk açıklama geldi... İlayda Akdoğan kimdir?
Yeliz Yeşilmen'in kızının bacaklarına kaynar su döküldü

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen'in kızının bacaklarına kaynar su döküldü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0