Haluk Levent  İzmir'de 100. yıl konseri verdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında şarkıcı Haluk Levent, İzmir'de arabalı vapurda hayranlarına konser verdi. Hayranları Levent'i evlerinin balkon ve pencerelerinde dinledi.

Haluk Levent yaptığı enterasan konserle yine gönülleri fethetmeyi başardı. Levent, İzmir Körfezi'ndeki bir arabalı vapura binerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılı için konser verdi. Konsere hayranları evlerinin ışıklarını kapatıp açarak destek verdi.

HALUK LEVENT İZMİR KONSERİ

HALUK LEVENT İZMİR KONSERİ

Aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesinin sosyal medyasında da konser canlı yayınlandı. Levent, bir hayranının evinden çektiği görüntüleri sosyal medya da paylaşarak "Ömrümün en enteresan konseriydi bu akşam. Tüm İzmir sesimizi duymuş" notunu yazdı. Konserin gelirini ise Dr. Yavuz Kalaycı'nın çocuklarının eğitimi için bağışladı.

HALUK LEVENTİN KONSER VERDİĞİ VAPUR

HALUK LEVENTİN KONSER VERDİĞİ VAPUR

HALUK LEVENT KORONAVİRÜSÜNDEN VEFAT EDEN DOKTORUN KIZLARINA SAHİP ÇIKTI

Dr. Yavuz Kalaycı, Kovid-19 virüsüne karşı en ön saflarda savaş veren doktorlar arasında yer alıyordu. Virüsü bu süreçte kapan Kalaycı, vefat etmeden önce kızlarına sahip çıkılmasını istedi. Kalaycı'nın bu son isteğini yerine şarkıcı Haluk Levent getirdi. Sosyal medya hesabından kurucusu olduğu AHBAP'ın kızlara eğitim bursu vereceğini duyuran Levent, aileyle de bir araya geldi. Levent o anları "Yavuz Kalaycı'nın eşi ve çocuklarıyla birlikteyim. Hepinizin adına başsağlığında bulundum. Eşi 'Yavuz'un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağ olsunlar' dedi. Bizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız. Ve artık bizim de kızlarımız onlar. Merak etmeyin" sözleriyle paylaştı.

haluk levent paylaşımı

haluk levent paylaşımı

59 yaşındaki iki çocuk babası Dr. Yavuz Kalaycı, Eyüpsultan Nişancı Aile Sağlığı Merkezi hekimlerindendir. Doktor hastalık sürecindeyken anne ve babasında virüs nedeniyle hayatlarını kaybetti. 

Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa ve Leyla'dan tiktok dansı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa ve Leyla'dan tiktok dansı!
Kaan Boşnak karantinada evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Boşnak karantinada evlendi!

BİR YORUM YAPIN 6

mmt 3 yıl önce

iyiki sen varsın.dürüst,insanı seven ,vatanını seven bir sanatçı.TEŞEKKÜRLER.o kocaman yüreğine Allah en güzelini versin.

İsmail 3 yıl önce

ALLAH Razı olsun,Devletimizde gereğini yapar.

Toplam 1 beğeni

İlhami 3 yıl önce

45 yaşındayım Haluk abi, ( abi diyorum ) bana insanı bütün renklerinden, düşüncelerinden, yaşamından ve zihniyetinden tertemiz arındırarak insan gibi bakmayı öğretti. Kendisine çok teşekkür ederim...

Toplam 1 beğeni

gurbetci Hasan 3 yıl önce

Devlet niye sahip cikmiyor abi , sonra olumsuz algi oluyor kamuoyunda

Toplam 1 beğeni

mmt 3 yıl önce

ayrıştırılmış olabilir.en iyi bildiklerini yapıyolar.

Toplam 0 Beğeni

Ahmet 3 yıl önce

İşte halk çocuğu halkın sanatçısı bu diğer uyuz kendini bir halt sanan kendinden başkasına faydası olmayan işi gücü devlete laf çakmak olan sözde sanatçılar görün Allah razı olsun Haluk kardeş biz senden razıyız Allah ta zaten görüyor darısı vicdani nasirlasmis olanlara

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun