Kanser tedavisi gören Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur kimdir?

Usta sanatçı Özkan Uğur, bir süre önce yeniden Lenfoma hastalığı sebebiyle tedavi görmeye başlamıştı. Sağlık Bakanlığı için hazırlanan Maske Tak klibinde de yer alan Uğur, sağlık durumuyla merak ediliyordu. Usta sanatçı hakkında merak edilen açıklama, Mazhar Alanson'dan geldi. Peki Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl?

Usta sanatçı Mazhar Alanson, yakın dostu Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında konuştu. Alanson, 'Durumu gayet iyi, şimdi hep beraber single çalışması hazırlıyoruz. Sahne bize iyi geliyordu. Sahnede olmak bizi mutlu ediyor.' açıklamasında bulundu.

Uzun süredir kanser tedavisi gören sanatçı Özkan Uğur, tedavisini tamamladı. Uğur, yakın dostları Mazhar Alanson ve Fuat Güner'den oluşan MFÖ grubuyla birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi'nde seyircisiyle buluşacak. 24 Eylül'de gerçekleşecek konserde grup, en sevilen şarkılarını seslendirecekler.

Lenfoma hastalığı sebebiyle tedavi gören Özkan Uğur'la ilgili merak edilen açıklama yakın dostu Mazhar Alanson'dan gelmişti. Alanson, sosyal medya hesabından MFÖ fotoğrafını paylaşmıştı. Alanson paylaşımının altına, 'Biz hem birbirimizi hem sizi özledik. Yeni şarkılar ekliyoruz. İnşallah uzun bir konser olacak, MFÖ'ye doyacaksınız. Bu arada Özkan dualarınızla iyiye gidiyor. Hepinize MFÖ'den sevgiler.'  notunu eklemişti.

Özkan Uğur'dan son dakika açıklaması geldi. Usta sanatçı, 'Allah’a şükürler olsun raporlarım temiz çıktı 2. kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda bu korona virüs belasından da kurtuluruz. Yakında konserlerimizde görüşmek üzere. Herkese sağlıklı günler dilerim. Sevgilerle.' açıklamasıyla kanseri bir kez daha yendiği müjdesini duyurdu.

Türk rock müziğinin usta isimlerinden Özkan Uğur, sosyal medyada kendisi hakkında çıkan haberlere yanıt vermişti. Uğur, hastalığı sebebiyle öldüğü ya da durumunun ağır olduğu şeklindeki söylentiler için, 'Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor. Maalesef beni gene öldürdüler. Allah’a şükürler olsun yaşıyorum, iyiyim. Sevgiler.' açıklamasında bulunmuştu.

MASKE TAK ŞARKISI YAPTILAR

Bir süredir Lenfoma kanseri hastalığından dolayı tedavi gören usta sanatçı Özkan Uğur, sevenlerinin karşısına çıktı. MFÖ olarak koronavirüsle mücadeleye destek vermek amacıyla Maske Tak adlı bir şarkı yapan grup, bu şarkıyı aynı zamanda kliplendirdi. Uğur, son haliyle büyük dikkat çekti.

Daha önce yakalandığı kanser rahatsızlığını yenen ancak aynı hastalığı yeniden görmeye başlayan Özkan Uğur, kanser tedavisi nedeniyle ekranlardan uzak bir dönem geçiriyor. Uğur, bu süreçte kendisini merak eden sevenlerine sosyal medyadan seslendi. 

Sahneden çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Uğur, “Rahatsızlığımla ilgili arayan, soran, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim Tedavi sürecim olumlu gidiyor. Güzel, sağlıklı günlerde birlikte olacağız inşallah." mesajını ekledi.

TIKLA OKU: ÖZKAN UĞUR'UN HASTALIĞI LENF KANSERİ NEDİR? BELİRTİLERİ NELERDİR?

Türk rock müziğinin öncü gruplarından MFÖ'nün 2 önemli ismi Mazhar Alanson ve Fuat Güner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı vesilesiyle özel bir konser verdiler. 'Türkiye'nin Çocukları' kampanyası kapsamında Gülhane Parkı'nda sahne alan ikili, en sevilen şarkılarını seslendirdikleri bu konserle sosyal medya üzerinden evlere konuk oldular. Ancak konser sırasında Özkan Uğur'u göremeyen dinleyiciler, sanatçının neden yer almadığını merak ettiler.

Konuyla ilgili açıklama Fuat Güner'den geldi. Güner, Özkan Uğur'un kanser tedavisi gördüğünü ve doktorunun orada bulunmasını uygun/doğru bulmadığı için konserde yer alamadığını belirtti.

Konser sırasında çocuklara bir mesaj yollayan Alanson, "Evlerdeyiz diye işi sermek yok. Çünkü iyi notlar, kötü notlar var, yine sınıfı geçmek ve kalmak var. Anne-babalar, lütfen çocukların başına dikilmeyin ders çalışırken. Onları biraz rahat bırakın. Ne güzel okul bahçesinde teneffüslerde oynardınız, anne-babanızla birlikte dolaşmak ne kadar kıymetliymiş. Bundan sonra hayatın kıymetini biz büyükler zaten anladık ama siz de bunları inşallah idrak edersiniz." ifadelerini kullandı.

ÖZKAN UĞUR KİMDİR?

Türkiye'nin en iyi basgitaristlerinden kabul edilen sanatçı, 17 Ekim 1953 tarihinde dünyaya geldi. Profesyonel müzik yaşamına Şerif Yüzbaşıoğlu Orkestrası'nda başladı. 1971 yılında Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in kurduğu Kaygısızlar Grubu'na dahil oldu. 1972 yılında Kurtalan Ekspres ve Ter gruplarında çalmaya başladı. Askere gidip döndükten sonra, Barış Manço yönetimindeki Kurtalan Ekspres'te çalmaya başladı.

1975 yılında Ersen ve Dadaşlar, 1976 senesinde ise Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in kurduğu İpucu Beşlisi'nde yer aldı. 1978 ve sonrasında MFÖ'nün temelleri atıldı ve grup kuruldu. MFÖ ile beraber bugüne kadar 19 albüm çalışması yaptı ve Türkiye'yi 2 kez Eurovision'da temsil etti.

1988 yılında ilk oyunculuk deneyimini, grup arkadaşlarının da rol aldığı Arkadaşım Şeytan filmiyle elde etti. Oyunculuk kariyeri boyunca ayrıca; Eşkıya, Komser Şekspır, İkinci Bahar, Yeter Anne, Alacakaranlık, Cennet Mahallesi, İstanbul Şahidimdir, Kısık Ateşte 15 Dakika, Gora, A.R.OG., Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif V 216, İki Arada, Kaçamak gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 

Ünlü fenomen Meriç İzgi tutuklandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü fenomen Meriç İzgi tutuklandı!
Bu okuldaki minik öğrenciler kendi yemeklerini kendileri hazırlıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bu okuldaki minik öğrenciler kendi yemeklerini kendileri hazırlıyor!

BİR YORUM YAPIN 12

Muhammed 3 yıl önce

Dünya üzerindeki en sevdiğim grup!

Abdülhak 3 yıl önce

Rabbim hayırlı şifalar ihsan eylesin

necdet 3 yıl önce

Yüce Allahtan acil şifalar dilerim. Tam iyileştikten sonra röpörtajını ekranlarda görmek isteriz.

Toplam 2 beğeni

hasan özgül 3 yıl önce

acil şifalar dilerim geçmiş olsun

Toplam 1 beğeni

h topcu 3 yıl önce

Rabbim cümlesine şifa versin.Amin.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun