Bollywood yıldızı Irrfan Khan hayatını kaybetti!

53 yaşındaki Hintli oyuncu Irrfan Khan kansere yenik düştü. Hem Bollywood hem de Hollywood filmlerinde yer alan oyuncunun ölüm haberi hayranlarını yasa boğdu.

Hollywood sinemasında Saeed Jaffrey, Roshan Seth ve Om Puri gibi filmlerdeki oyunculuğuyla adını duyuran Irrfan Khan uzun süredir savaştığı kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Hindistan'ın Mumbai kentindeki bir hastanede hayatını kaybettiğini basın sözcüsü açıkladı.

ırrfan khan

ırrfan khan

Khan, 2018'de sosyal medya hesabından, kendisine kanser teşhisi konulduğunu duyurmuştu. O sıralarda Londra'da tedavi gören oyuncu daha sonra memleketinde döndü. Burada kanser tedavisi deneyimlerini kaleme aldı.

ırrfan khan kansere yenik düştü

ırrfan khan kansere yenik düştü

Ancak usta oyuncu tüm tedavilere rağmen kansere yenik düştü. Ölüm haberi hayranlarının yanı sıra sanat ve siyaset camiasını da yasa boğdu. Piku filminde beraber rol aldığı Amitabh Bachchan, üzüntüsünü "İnanılmaz bir yetenek, zarif bir meslektaş, dünya sinemasının üretken bir emektarı, bizi çok erken bıraktın, büyük bir boşluk yaratarak" sözleriyle anlattı. 

ırrfan kahn kimdir

ırrfan kahn kimdir

IRRFAN KHAN KİMDİR?

7 Ocak 1967 yılında Rajasthan'da Müslüman bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. 1984 yılında oyunculuk eğitimi için Yeni Delhi'deki Ulusal Drama Okulu'na katıldı. Annesi Saeeda Begum Khan ve babası merhum Yaseen Ali Khan, Tonk bölgesi yakınlarındaki Khajuriya köyündei bir lastik işletmeciliği yapardı. 30 yılı aşan ve 50'den fazla yerli filmde yer alan Khan , dört kategoride Ulusal Film Ödülü ve Filmfare Ödülleri dahil olmak üzere birçok ödül almaya hak kazandı.

Oyuncu bozuntusu Fırat Tanış'tan hadsiz ve rezil paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu bozuntusu Fırat Tanış'tan hadsiz ve rezil paylaşım
Usta oyuncu Filiz Akın koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Filiz Akın koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

BİR YORUM YAPIN 8

Vatansever 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanları cennet bahçesi olsun

Toplam 1 beğeni

evladifatihan 3 yıl önce

allah rahmet etsin bunlar hindistandaki türk kani tasiyan son muslumanlar

Toplam 4 beğeni

Mrt 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Toplam 2 beğeni

cavit 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Toplam 2 beğeni

muşlu 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin inşallah

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun