Oyuncu bozuntusu Fırat Tanış'tan hadsiz ve rezil paylaşım

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cuma hutbesinde Kur'an-ı Kerim'den okuduğu ayetlerle dinimizde eşcinselliğin ve zinanın haram olduğundan bahsetmişti. Erbaş'ın bu hutbesinin ardından, İslam düşmanı kesimlerden haddi aşan ve rezil açıklamalar gelmeye başladı. Bu kişilerden biri de, oyuncu Fırat Tanış oldu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, geçtiğimiz Cuma günü verdiği hutbede eşcinselliğin ve zinanın haram olduğundan bahsetmişti. Erbaş'ın bu hutbesinin ardından başta Ankara Barosu olmak üzere bazı kesimlerden İslam düşmanlığını açıkça belli eden saldırılar gelmişti. Bu tarz bir eylemde bulunan isimlerden biri de, oyuncu Fırat Tanış oldu.

Sosyal medya hesabından rezil bir paylaşımda bulunan Tanış, Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef göstererek, “Pandeminin (başta) ekonomik, sosyal, kültürel sonuçlarını konuşmayalım, düşünmeyelim diye; ne kadar ırkçı, homofobik, akılsız vs. varsa servis ediyorlar.” şeklindeki skandal mesajı paylaştı.

Usta oyuncu Filiz Akın koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Filiz Akın koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Bollywood yıldızı Irrfan Khan hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Bollywood yıldızı Irrfan Khan hayatını kaybetti!

BİR YORUM YAPIN 56

Sevda Hasan 1 yıl önce

Ermenilere çok benziyor.Acaba ermeni kökenli mi? Oyuncu olaraq işini baçarıyor, amma tip olaraq tam bir ermeni keşiçine benziyir, iyrenc, kötülük sever, süratsız, birinr benziyor.Bu yüzden kötu karakter rollarını iyi canlandırır. Oyuncu olaraq iyi,sürat, tip olaraq sevimdiz. Yani ben bakdıkca ermeni hayal edib diysiniyorum.

Denizci 3 yıl önce

Senin aklın yetmez bu meselelere boşuna kafa yorma..... ,hayatı bir film sanıyorsun.. sana Cehennem yakındır..

Toplam 4 beğeni

Kubilay 3 yıl önce

Anlayışı yönlendirme ile değil kendi şahsi fikrinize göre yapın ne demek istediğini anlayacaksınız

Toplam 8 beğeni

Mehmet ist. 3 yıl önce

Bu bozuntu mu sanatçi Allah aşkına bunlara sanatçı demeyın olsa olsa parazit olur kendini bilmeyen yobaz bu hadsızı medyaya çıkarmayın bu mübarek günlerde günaha giriyoruz Allah bildiği gibi yapsın inşallah

Toplam 11 beğeni

Osman 3 yıl önce

Diyanetin açıklaması dokundu gibi, zoruna mı gitti hayırsız evlât?! Saygısız Din düşmanı.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun