Hande Erçel dünyanın en uzun binasına yansıtıldı!

Oyuncu Hande Erçel'in yer aldığı mücevher markasının reklamı dünyanın en uzun binası Burj Khalifa'ya yansıtıldı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, marka yüzü olduğu mücevher markasının yeni tasarımlarıyla kamera karşısına geçip ilk karesini Instagram hesabından paylaştı. Beğeni ve yorum rekorunu kırdı. Milyonluk anlaşmaya imza attı. Hande Erçel'in 10 milyon dolar aldığı iddia edilmişti. 

hande erçel yeni reklam yüzü

hande erçel yeni reklam yüzü

Erçel'in yer aldığı reklam Burj Khalifa binasındaki yansımalı ekranlarda oynatıldı.

hande erçel

hande erçel

ESTETİK HARİKASI ÇIKTI!

Yer aldığı her projede servet değerinde kazançlar elde eden Hande Erçel, Türkiye'de en çok takipçiye sahip tek oyuncudur. Son olarak Kerem Bürsin ile Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan oyuncu iddialara göre İngiliz Glamour Dergisi'nin belirlediği yılın enleri listesinde yer aldı. Oyuncu Yılım En Güzel Yüzü listesinde yer aldı. Bu iddia sosyal medyayı karıştırdı. Bazı kullanıcıların Hande Erçel'in estetik güzeli olduğuna dair yorumlarda bulundu. "Parası olan kadın güzeldir" şeklinde gelen eleştirilere karşın ise Erçel'den bir açıklama gelmedi.

hande erçel

hande erçel

YILIN EN ŞIK KADINI!

Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Hande Erçel, geçtiğimiz gün koronavirüsü atlattı. Soluğu ablası Gamze Erçel'in evinde alan genç oyuncunun virüsü hafif semptomlarla atlattığı öğrenildi. Öte yandan pandemiden beri en çok kazanan oyuncu olan Erçel, bu kez dünya yıldızlarının yer aldığı listeye adını yazdırdı. Moda ikonlarının yer almadığı listeye girmeyi başaran Erçel, 2021 yılının en şık kadınlarından biri oldu. 

hande erçel öncesi ve sonrası

hande erçel öncesi ve sonrası

Hande Erçel tercih ettiği çantanın fiyatı pes dedirtti! Hande ErçelİLİŞKİLİ HABERHande Erçel tercih ettiği çantanın fiyatı pes dedirtti! Hande Erçel'in kıyafetlerinin fiyatları

ANNE ÖZLEMİ!

Vogue Dergisi'nin bu haftaki konuğu olan Hande Erçel, sosyal medyadan özellikle aldığı ağır eleştiriler hakkında ilk kez konuştu. Oyunculuğu ve takipçi sayısıyla olumsuz eleştirilerin hedefinde olan Erçel, bu tarz durumlara karşı geliştirdiği metodu açıkladı. Bağışıklık kazandığını söyleyen oyuncu "Çok fazla eleştiriyi sindirip, kendimi geliştirmek için avantaja dönüştürmeye çalışmak beni ilk zamanlarda çok zorladı. Bir zaman sonra bu duruma bağışıklık kazanıyorsunuz ve eskisi kadar şaşırıp üzülmüyorsunuz" şeklinde konuştu. 

hande erçel

hande erçel

Başarısıyla sürekli olarak gündem olan Hande Erçel, son paylaşımıyla ağlattı. Annesi Aylin Erçel'i kanserden kaybeden ünlü oyuncu annesiyle olan çocukluk fotoğrafını paylaştı. Paylaşıma "İlhan kaynağım, gücüm, esaretim sensin...Hâlâ kucağındaymışım gibi...Pudra kokulum" notunu yazdı.

hande erçelin paylaşımı

hande erçelin paylaşımı

SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Hande Erçel'in Instagram hesabındaki takipçi sayısı 20 milyona ulaştı. Düzenli olarak paylaşım yapan Erçel Türk oyuncuları arasında 20 milyon takipçi rekorunu kıran ilk isim oldu. Son paylaşımına 2.5 milyondan fazla beğeni alan Erçel ününü dünya çapında duyurmayı başardı.

 

HANDE ERÇEL'İN GÜLÜŞÜNE SERVET ÖDENDİ!

Sosyal medya hesabında yaklaşık 20 milyon takipçisi olan Hande Erçel, bir diş macunu reklamının yeni yüzü oldu. Şimdilerde Kerem Bürsin ile Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan oyuncunun birden kısmeti açıldı. Pandemi döneminden beri birçok projede yer alan oyuncu servetine servet kattı. Son olarak diş macunu reklamında yer alan oyuncunun aldığı kazancın 2 milyon olduğu iddia edildi. Son beş aydır yer aldığı projelerde en az 1 milyon TL aldığı ortaya çıktı. 

HANDE ERÇEL KİMDİR?

 24 Kasım 1993 yılında Balıkesir'in  Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde mezun oldu. 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katıldı burada ikinciliği elde etti. "Güneşin Kızları" dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini oynadı. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle yıldızı parladı. 

İbrahim Büyükak oğluyla çekilmiş pozunu paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak oğluyla çekilmiş pozunu paylaştı!
Halit Ergenç'ten iddialı proje! Nomen dizisinin konusu...

İLİŞKİLİ HABER

Halit Ergenç'ten iddialı proje! Nomen dizisinin konusu...

BİR YORUM YAPIN 55

Eyya 1 yıl önce

Bazısı evet parasıyla güzelleşiyor ama Hande Erçel kesinlikle eskiden daha güzeldi yanaklar biraz tombul olunca çirkiniz sanıyorlar oysa doğallık her zaman daha iyidir şimdi hepsi birbirine benziyor güzellik bunun neresinde.

Toplam 3 beğeni

Yasin 2 yıl önce

Eski hali bence daha güzel.

Toplam 1 beğeni

Vatansever 2 yıl önce

Damat makyajli gelini sabah taniyamadi bu kim dedi evde yabanci biri var

Toplam 1 beğeni

Mercan 04 2 yıl önce

Bence de herkese kendini gösteriyor ellerini bacaklarını sonra millet de beğeni üstüne beğeni bu gibilerini biz insanlar var ederiz bız yok ederiz istesek bı anda yıldızı düşer ama herkesin ağzında yok çok seviyorum yok çok beğeniyorum açıyor orasını burasını beğenen niye olmasın dinimizde bir tel saç bile bir erkeğin görmesi ne kadar gunahken şimdilerde herkes açık saçık dolaşmayı tercih ediyor kapalı olan kadınları gördüler mi şiddet uygularlar açık saçık gördüler mi de alkışlarlar. Yani bence benim fikrim bu yorumum bu

Toplam 16 beğeni

Minnak 2 yıl önce

Bukadar dinine çok bağlısın hiç izlemeseydin yorum yapmazdın kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş seninki o hesapmış

Toplam 0 Beğeni

Deli 2 yıl önce

O kadar makyajı ben yapsam ailem benı tanımaz helle onun kadar estetik yapsam kimse benı tanımaz

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun