Hande Erçel tercih ettiği çantanın fiyatı pes dedirtti! Hande Erçel'in kıyafetlerinin fiyatları

Sosyal medyada en çok takipçisi olan oyuncu Hande Erçel, yer aldığı projelerdeki başarısının yanı sıra tercih ettiği giyim konusunda da sık sık takip edilen bir isim oldu. Genç yaşına rağmen dünya çapında tanınan oyuncunun kendine has kombinleriyle markalarında kadrajına girdi. Erçel, yüzü olduğu markanın çantasını paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaştığı çantanın fiyatı pes dedirtti.

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinden sonra herhangi bir projede yer almaktansa markaların reklam yüzü olmayı tercih etti. Özellikle bir kaç yıldır yüzü olduğu Nocturne markasına ait kıyafet ve aksesuarları paylaşan Erçel, son paylaşımında yine markaya ait bir çanta yer aldı. Henüz siteye yüklenmeyen çantanın fiyatının ise 10 bin TL olduğu iddia edildi. Bazı hayranları çantanın boyutuna göre fiyatının çok olduğuna dair yorumlarda bulundu.

hande erçelin paylaştığı çanta

hande erçelin paylaştığı çanta

KOMBİNLERİ VE FİYATLARI

Dünyanın en güzel yüzü seçilen Hande Erçel, yurt dışında da takip edilen başarılı bir oyuncudur. 27 yaşında olan Erçel, genç yaşta annesini kaybetti. Bir ablası olan Erçel, bu süreci ablası ve ablasıyla atlattı. Güneşin Kızları'yla ekranlara adım atan oyuncu daha sonra Aşk Laftan Anlamaz, Halka ve son olarak Sen Çal Kapımı adlı projelerde yer aldı. Kısa sürede beğenilen oyuncu, tam bir romantik komedi kadın oyuncusu oldu. Instagram da 25 milyon takipçisi olan oyuncu özellikle pandemi de en çok kazanan isim oldu. Aynı anla diş macunu, giyim ve daha birçok projede yer aldı. Oyunculuğunun yanı sıra giyimiyle de beğenilen oyuncunun en çok tercih ettiği kombinleri sizler için bir araya getirdik.

Yasemin Şefkatli TatlısesİLİŞKİLİ HABERYasemin Şefkatli Tatlıses'in prensesleri aratmayan kıyafet tercihleri

HANDE ERÇEL'İN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ KOMBİNLER!

Yer aldığı bir dergi çekimlerinde yüzü olduğu giyim markasının kıyafetleriyle objektiflere poz veren Hande Erçel, sosyal medyada gündem oldu. 

hande erçel kıyafetleri

hande erçel kıyafetleri

  • NOCTURNE BLUZ: 399, 00 TL
  • NOCTURNE PANTOLON: 469,00 TL
  • NOCTURNE TULUM: 999,00TL

Güzel oyuncunun günlük yaşamında vazgeçilmezinin spor olduğunu hemen hemen her paylaşımında fark ediyoruz. Diğer isimlerin yanı sıra spor klasik karşımı yapmayan oyuncunun kombinleri de bu yüzden daha nettir. Ev de çoğunlukla siyah giyimi tercih eden oyuncunun böylece dolabında en çok eşofman ve sweat olduğu belli oluyor. 

ev giyminde siyah ve hande

ev giyminde siyah ve hande

Güzel oyuncu Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERGüzel oyuncu Fahriye Evcen'in kombinleri ve fiyatları! Çantasının fiyatı dudak uçuklattı

Tulumlar vazgeçilmezi gibi bir şey! Yazdan bu yanda reklam yüzü olduğu markanın kıyafetlerini üzerinden çıkarmayan oyuncu markanın en çok tulumlarını sevdi. 

hande erçel kıyafetleri

hande erçel kıyafetleri

  • NOCTURNE: 699,00TL
  • NOCTURNE: 767,00TL

Geçtiğimiz gün aynı markanın çekimlerini yeniden yapan oyuncuya deri kıyafetlerin de yakıştığını görmüş olduk. 

hande erçel kombini

hande erçel kombini

  • NOCTURNE CEKET: 1.759,00 TL
  • NOCTURNE ETEK: 439,00 TL
Seda Sayan'ın ikizi herkesi şaşırttı! Sosyal medya fenomeni Mia'yı görenlerin ağzı açık kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'ın ikizi herkesi şaşırttı! Sosyal medya fenomeni Mia'yı görenlerin ağzı açık kaldı
Hülya Avşar'ın Sezen Aksu sessizliği!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'ın Sezen Aksu sessizliği!
Acun Ilıcalı Hull City'i resmen satın aldı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı Hull City'i resmen satın aldı

BİR YORUM YAPIN 8

Duru 2 yıl önce

neden hep bacaklar ayrik poz verirler hic estetik degil aksine cok itici

Tepki 2 yıl önce

Vay be reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler,şimdi reklamlar...!

Toplam 1 beğeni

haha 2 yıl önce

abi kadında para var istediğini alır yani bunu gerçekten habermi yapıyorsunuz

Toplam 2 beğeni

Ziya 2 yıl önce

Aha bi cahilde avrupadan yorum yapmış avrupada şu kadar avro ediyormuş sanki bu ülkede yaşıyor gamo, millet arasından giyinen milletini seven insan yok mu?

estett 2 yıl önce

Burnunu kim yaptıysa güzel yapmış. Göz çevresinde de estetik var galiba. Çeneyi törpülüyorlar yanaklara dolgu yapıyorlar. Herkes birbirine benzemeye başladı aynı tip estetikle. Bunun dudakları ördek gagası gibi belirginleşmemiş şimdilik.

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun