Ünlüler kuaför salonlarına koştu! Nurgül Yeşilçay'dan şaşırtan açıklama:

Kuaföre giden ünlü isimler, sosyal medya hesaplarında yeni paylaşımda bulundu. Nurgül Yeşilçay, Doğa Rutkay ve Pelin Öztekin gibi isimler kuaförde bakım yaptırdı.

AVM ve kuaförlerin açılmasının ardından soluğu randevu sıralarında alan oyuncu Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabında paylaşmıştı. Kuaföre gideceği için çok heyecanlı olduğunu mizaha vurmaya çalışan Yeşilçay, fotoğrafın altına ''Kuaföre gidiyorum, heyecandan ağlıyorum kız… Keşke sabah namazına müteakip alsaydım randevuyu zaman geçmiyor.” paylaşımında bulunmuştu. Geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıyan Yeşilçay 4 saatlik işlem yaptırınca, “Hepimiz pala olmuştuk, artık şahaneyiz. Karantina boyunca temizlik ve yemek yaptım.Uzun bir süre dışarıdan yemek söyleyip rahat etmek istiyorum. Artık temizlik de yapmayacağım. Elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım. Bundan sonra kokoş olacağım. Evden çok sıkıldım'' dedi.

ÜNLÜLER PEŞ PEŞE KUAFÖR KUYRUKLARINDA!

Nurgül yeşilçay kuaföre gitti

Nurgül yeşilçay kuaföre gitti

Kuaföre giden ünlü isimler arasında Doğa Rutkay da vardı. Saçlarını boyatıp rutin bakımına devam eden Rutkay, yıkamayı evde yapacağını söyledi. Doğa Rutkay ve Nurgül Yeşilçayın dışında Pelin Öztekin de kuaförde randevu almıştı.

Oyuncu Hande Erçel'den Kansersiz Yaşam  Derneği açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Hande Erçel'den Kansersiz Yaşam Derneği açıklaması

BİR YORUM YAPIN 0