Tülin Şahin'den dijital defile!

Koronavirüs salgını nedeniyle dünya üzerinde gerçekleşecek olan büyük katılımlı organizasyonların çoğu iptal edildi. Moda sektöründe ise defilelerini dijital platforma taşıma kararı aldı. Tasarımcı Cihan Nacar, dijital ortamdaki ilk defilesini Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Tophane-i Amire'de yaptı.

Koronavirüs salgını dünya üzerinde pek çok sektörü olumsuz yönde etkiledi. Bunlardan biri de moda sektörü oldu. Salgının hızla yayılması sebebiyle moda haftaları ertelendi ve atölyeler kepenk indirmek zorunda kaldı. Ancak bu duruma bir nokta konulma kararı alındı ve yeni bir soluk getirmek amacıyla defileler, dijital platforma taşındı. Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Tophane-i Amire'de Nacar’ın ‘Aura’ adını verdiği 2021 İlkbahar- Yaz koleksiyonu defilesinde açılış ve kapanışı Tülin Şahin yaptı. Nacar’ın altı aylık yoğun bir hazırlık sürecinin sonunda tamamlanan elbiselerini ayrıca Itır Esen, Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu tanıttı. 

Milano Moda Haftası, 14-17 Temmuz arasında defilesini gerçekleştirecek. 

Bununla birlikte Londra ve Paris Moda Haftası da dijital ortamda yayınlanacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Moda Başkanı Carlo Capasa, 'Planımız etkinliği haziran ortasında gerçekleştirmekti ama üretime yeni başladığımız için zamanlama uymadı ve koleksiyonlar ancak temmuzun ikinci haftasında hazır olabilir. İtalya'daki sokağa çıkma yasakları 4 Mayıs'tan itibaren hafifledi bu nedenle üretim ve prodüksiyon başladı. Tüm markalara seçim yapma özgürlüğü tanıdık. Günümüzde tek bir stratejiye bağlı kalmak çok zor.' dedi.

Kerem Bursin'den itiraf! 'Bir spor salonunun kirli havlularını...'

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bursin'den itiraf! 'Bir spor salonunun kirli havlularını...'
Oyuncu Ezgi Mola gözyaşlarını tutamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ezgi Mola gözyaşlarını tutamadı!

BİR YORUM YAPIN 0