Oyuncu Ezgi Mola gözyaşlarını tutamadı!

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin açılışına katılan ünlü oyuncu Ezgi Mola, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

İzmir'de Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM), Türkiye ve Avrupa’da ilk ‘İhmal ve İstismarı Önleme Merkezi açıldı. Açılışa İzmir Menderes’te öğrencilere cinsel istismarda bulunan okul müdürünün yargılanmasını sağlayan dernek başkanı ve öğretmen Saadet Özkan ev sahipliği yaptı. Törene, sanat, iş ve siyaset dünyasından birçok davetli katıldı.

Ezgi Mola, açılış konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı ve şunları söyledi:

“Kalbim acıyarak buraya geldim. Acılarıyla mücadele eden çocuklar artık yalnız değil. Burada Saadet öğretmen gibi bir kahramanla birlikteyiz. Çünkü bizi sevgi kurtaracak.”

Tülin Şahin'den dijital defile!

İLİŞKİLİ HABER

Tülin Şahin'den dijital defile!
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, sessiz sedasız evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, sessiz sedasız evlendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0