Zekai Tunca ve Muazzez Ersoy izleyiciyle buluştu! Şarkılar moral olmak için...

Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı YouTube kanalından yayınlanan konserde, Tunca ve Ersoy sevilen şarkılarını seslendirdi İletişim Başkanlığı koordinasyonunda bir ay sürecek Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin sekizinci gününde, Zekai Tunca ve Muazzez Ersoy müzikseverlerle buluştu.

Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı YouTube kanalında yayınlanan konser, saat 21.00'de başladı. Konserde ilk sahne alan sanatçı Zekai Tunca, "İstanbul Yeditepe Konserleri"nde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Musikiye sağladıkları imkandan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükran ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu. 

Muazzez Ersoy ise Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı koordinasyonunda oluşturulan konserde olmanın onurunu yaşadığını dile getirerek, "Sayın Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye saygı, sevgi ve hürmetlerimi gönderiyorum. Lütfen kabul edin efendim, çok teşekkür ederim." dedi.

Ersoy'un performansının bir bölümünde Zekai Tunca'da kendisine eşlik etti ve iki sanatçı birlikte sevilen şarkıları seslendirdi.

 

 

IŞIN KARACA VE COŞKUN SABAH'TAN MORAL KONSERİ

Işın Karaca ile Coşkun Sabah, Cumhurbaşkanlığınca düzenlenen “İstanbul Yeditepe Konserleri” kapsamında sahne aldı.

Karaca “Bu zor günlerde müzisyenine, sanatçısına sahip çıkan Cumhurbaşkanımıza sonsuz sevgilerimizle bu geceye başlıyoruz” derken Coşkun Sabah ise “Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel halk hizmeti için” ifadelerini kullandı. 

Evde Bayram Konserleri kapsamında sevilen sanatçıların bir araya geleceği projede yarın ilk konserler başlıyor. 19 Mayıs'ta Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz, 20 Mayıs’ta Ferman Akgül ve Ethnic Band, 21 Mayıs’ta Serkan Çağrı ve Balkan Ensemble & Elif Buse Doğan, 22 Mayıs’ta Yusuf Güney, 24 Mayıs’ta Kubat, 25 Mayıs’ta Fettah Can ve 26 Mayıs’ta Mazhar Alanson sevenleriyle buluşacak. 

evde bayram konserleri

evde bayram konserleri

 

BİR YORUM YAPIN 0